Nu vorbeşte despre viitor

Poate nici tu nu te gândeşti încă la viitor, dar îţi place să discuţi despre asta, cel puţin ipotetic. Poate că îţi doreşti să afli cum gândeşte partenerul tău de viaţă, după ce principii se ghidează şi ce dorinţe are. Dacă el evită orice subiect sau devine iritat, înseamnă că nu îşi doreşte nimic serios alături de tine.

Nu te integrează în viaţa lui

Pentru a-ţi da seama că relaţia ta va fi de viitor, e important ca partenerul să nu îţi ascundă nimic cu privire la familie şi prieteni. Trebuie să te prezinte părinţilor şi amicilor, fără să îi fie ruşine sau fără să se simtă stingher în preajma ta şi a celorlalţi. Dacă acest lucru nu se întâmplă nici după câteva luni bune, înseamnă că nu eşti o prioritate în viaţa lui.

Evită să vă afişaţi în mediul online

Dacă preferă să îşi posteze poze cu prietenii sau piesele preferate, dar nu are nici măcar o singură fotografie cu tine pe profil, înseamnă că ceva nu e în regulă. Fie nu doreşte să arate lumii că este într-o relaţie cu tine, fie are o viaţă dublă şi încearcă să îşi petreacă zilele cât mai ascuns posibil.

Nu aveţi nicio conversaţie serioasă

După ce vă cunoaşteţi mai bine, ar trebui să discutaţi despre lucrurile care vă pasionează, despre interesele pe care le aveţi şi despre modul în care vă raportaţi la viaţă în general. Cu siguranţă ştii acele discuţii profunde, interminabile, pe care le savurezi la un pahar de vin. Însă dacă partenerul tău preferă să vorbiţi doar lucruri uzuale, ce ţin de strictul necesar al relaţiei, e posibil ca un angajament să îl sperie şi să îl determine să fie reţinut.

Îţi spune să mai aşteptaţi

Uneori, nu e nevoie să citeşti printre rânduri un bărbat pentru a vedea dacă este serios în relaţie sau nu. Pur şi simplu, se întâmplă adesea să îi spună în faţă că trebuie să mai aşteptaţi, că încă nu se simte pregătit să facă un pas important sau orice altă scuză. Dacă aceste situaţii se repetă chiar şi după o perioadă îndelungată, poate ar trebui să te întrebi dacă simte ceva pentru tine şi dacă merită să îţi mai petreci timpul alături de el.

Sursă foto: www.eng.kakprosto.ru