Te gândeşti din ce în ce mai des la partener

L-ai întâlnit întâmplător şi simţi că e iubirea vieţii tale, aşa că nu există zi sau noapte în care să nu te gândeşti la el. Aşa îţi dai seama că ai fost lovită din plin de săgeata lui Cupidon. Când simţi că nu ai mai putea face niciun lucru fără persoana pe care o îndrăgeşti şi abia aştepţi să o revezi, înseamnă că eşti îndrăgostită lulea. Senzaţia poate să persiste o perioadă mai mare de timp sau poate să îţi treacă deodată, după câteva zile, în funcţie de cât de sensibilă şi emoţională eşti.

Gândul că l-ai pierde e teribil

De regulă, femeile sunt mai paranoice şi se gândesc de fiecare dată şi la situaţiile negative din viaţa lor. Dacă ai doar câteva zile de când îţi cunoşti partenerul şi deja simţi că vei suferi enorm în cazul în care îl vei pierde, înseamnă că duci dragostea la extrem. Nu e rău că te-ai îndrăgostit iremediabil, dar învaţă să iei lucrurile ca atare şi să nu pui atât de mult suflet de la bun început. De cele mai multe ori, rişti să fii dezamăgită total.

Ai face orice să fie fericit

Ideea de a-i face pe plac partenerului este cât se poate de normală, însă dacă dorinţele sale depăşesc limita, se poate vorbi de slăbiciuni. Nu îţi arăta slăbiciunile în faţa unui bărbat şi nu îi permite să facă ce vrea, pentru că acest lucru va deveni o obişnuinţă. E normal să fii îndrăgostită, însă contează enorm ce eşti dispusă să faci pentru ca partenerul tău să fie fericit.

Îl consideri cel mai bun prieten

Când te îndrăgosteşti, nu mai ţii cont de nimeni şi de nimic în viaţa ta. Poate uneori îţi neglijezi familia, uiţi de prietenele cu care ieşeai în oraş şi îţi dedici tot timpul relaţiei noi. Automat, partenerul tău de viaţă devine cel mai bun prieten şi confident. Totuşi, ţine minte faptul că aşa cum vă poate apropia, o prietenie fără cusur vă poate îndepărta unul de celălalt. Nu poţi avea niciodată încredere deplină în nimeni în afară de familie.

Îi mărturiseşti secretele

Dragostea te poate face să spui vrute şi nevrute, mai ales în timpul unei idile romantice. La început, vă cunoaşteţi, vă împărtăşiţi unul altuia amintiri din copilărie şi cele mai interesante întâmplări legate de trecut. Chiar dacă simţi încă de la prima întâlnire că poţi avea încredere deplină în partenerul tău şi începi să îi mărturiseşti cele mai mari secrete ale tale, se poate ca uneori intuiţia ta să dea greş. Fii atentă cu lucrurile pe care alegi să i le spui şi păstrează întotdeauna o doză de mister care te face fermecătoare.

Sursă foto: www.eharmony.com