Te învinuieşte dacă apar probleme

Dacă auzi de la el cuvinte precum „mi-ai distras atenţia şi mi-am ars tricoul înseamnă că partenerul tău nu ştie ce să mai facă pentru a te găsi vinovată. Din cauza frustrării sale,te consideră un duşman şi preferă să dea vina pe tine pentru neplăcerile din viaţa sa.

Îi place să te facă să te simţi prost

Dacă îţi spune că eşti mult preagrasăsau că nu îl mai atragi fizic,atunci chiar e o problemă. Indiferent de modul în care ai arăta,un bărbat nu trebuie să te jignească,ci să te motiveze şi să fie alături de tine. Dacă partenerul tău te înjoseşte,înseamnă că nu îi pasă deloc de ceea ce simţi.

Tu eşti motivul pentru care nu vrea să evolueze

Atunci când partenerul tău e depresiv,frustrarea lui se manifestă şi asupra vieţii tale. De aceea,te poţi afla în situaţia în care el să te învinuiască pentru eşecurile sale,spunându-ţi mereu că nu îl inspiri cu nimic sau nu eşti un exemplu pentru viitorul său.

Citeşte şiLucuri inedite despre sărut pe care trebuie să le ştii

Îţi scade stima de sine

Dacă a găsit o persoană vulnerabilă sentimental,fii sigură că va face ce va dori din tine iar relaţia va deveni toxică. Un partenerinstabil emoţional te va înjosi în orice situaţie şi îi va face plăcere să îţi rănească sentimentele.

Îţi interzice să ai prieteni

A fi cu o astfel de persoană egoistă înseamnă limitarea vieţii din toate punctele de vedere. E bine să stai departe de parteneri mult prea geloşi,care nu te lasă să comunici şi să socializezi deoarece îţi pot distruge viaţa.

Citeşte şi Semnele care îţi spun că în curând partenerul te va cere în căsătorie

Sursă foto http://www.rd.com