Îşi schimbă planurile

Dacă o femeie nu mai vrea să iasă în weekend cu partenerul său şi preferă să îşi schimbe gândurile peste noapte, înseamnă că ceva sau cineva a intervenit în plan. Poate că îşi doreşte să se vadă cu altcineva pe ascuns sau nu are chef de actualul iubit. Oricum ar fi, schimbările bruşte şi din ce în ce mai dese pot fi un semn al înşelatului.

Nu este afectuoasă

Când o femeie nu mai este afectuoasă cu partenerul, e clar că altcineva s-ar putea să îi fi furat inima. Deşi există zile în care orice femeie preferă să fie mai rece sau nu are dispoziţia necesară pentru situaţiile intime, dacă lipsa de afecţiune este din ce în ce mai mare, poate fi un semn că se vede cu altcineva. Prin urmare, nu va suporta să mai fie atinsă sau sărutată de partenerul actual.

Minte încontinuu

Acesta ar putea fi un semn major că femeia îşi înşală partenerul cu o altă persoană. Când minte despre oamenii cu care se întâlneşte, despre apelurile pe care le primeşte sau despre orice alt lucru pe care nu îl poate justifica, este mai mult decât evident că partenera trădează. Chiar dacă şi femeile se pricep la minţit, uneori poate mai bine ca bărbaţii, senzaţia că poate fi prinsă în orice moment trădează expresia feţei.

Nu comunică

Dacă o femeie nu mai povesteşte ca înainte tot ce a făcut la serviciu sau peste zi, se poate ca ea să nu mai fie interesată de partener. Astfel, nu numai că nu va simţi nevoia să îi mai ofere detalii, dar va prefera să nu vorbească despre timpul său liber.

Este mereu stresată

Când o femeie este stresată, lipsită de chef şi nu se poate concentra, înseamnă că gândurile ei sunt departe, către o altă persoană. Schimbările bruşte de comportament şi starea de tristeţe sunt semne clare că partenera înşală în cuplu. Poate că nu mai are aceleaşi sentimente, poate că îi este mult prea dor de amant sau poate că nu îşi mai găseşte locul în relaţia în care se simte închisă.

Sursă foto: www.love.kawin.site