Refuză să salveze relaţia

Pe parcursul unei căsnicii,există nenumărate încercări peste care cei doi parteneri trebuie să treacă,iar dragostealor să devină mai puternică.

Când însă doar unul dintre parteneri încearcă să resolve problema,iar celălalt este indiferent,este semn că,cel mai probabil,nu-şi maai doreşte să continue relaţia. Cel mai bine este să discutaţi,iar apoi să luaţi decizia finală.

Un semn care prevesteste divorţul este atunci cand nu mai există respect

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unui mariaj sănătos este respectul. Când acesta dispare,relaţia devine toxică pentru ambii parteneri.

Aşa că atunci când simţi un cuţit în inimă când el începe să-ţi vorbească urât,să te umilească în public,să te trateze ca pe un obiect este timpul să iei atitudine.

Nu mai sunteţi o echipă

Poate suna ca un clişeu,însă este adevărat. La baza unui mariaj fericit şi de lungă durată stă întotdeauna o prietenie sinceră,bazată pe încredere şi respect.

Când aceste lucruri dispar,este semn că şi un divorţ este pe aproape. Într-o căsnicie,totul trebuie să funcţioneze în echipă,de la alegerea destinaţiei pentru concediu,până la deciziile legate de cine fsce piaţa şi de creşterea copiilor.

Cel mai bun semn care prevesteste divorţul este atunci cand te-a înşelat de mai multe ori

Să spunem că prima dată a fost o greşeală enormă,s-a căit,ţi-a arătat că regret şi ţi-a mărturisit că eşti dragostea vieţii lui şi că nu te va mai înşela niciodată…până data viitoare,căci s-a întâmplat din nou şi din nou. Ei bine,sunt semnale clare că sentimentele lui pentru tine nu mai sunt la fel de puternice.


Mai citeşte şi:

Cum reacţionează copiii la divorţul părinţilor,pe vârste

Prima întâlnire după divorţ