Plecarea de acasă e grea,mai ales după o vară plină de momente frumoase şi mai ales pentru cei din anul I,care urmează să plece din căldura de acasă într-o cameră de cămin. Dar,cu puţin efort,oricine se poate simţi bine şi la cămin. Iată câteva „sfaturi utile” de la cei care au trecut deja prin astfel de experienţe.
 

Ia câteva lucruri dragi cu tine

 
Adu o bucăţică din „acasă” cu tine la cămin! Când îţi faci bagajul de plecare spre noua locuinţă,uite-te bine în camera ta şi vezi ce lucruri dragi găseşti. Fotografiază persoanele,momentele şi lucrurile dragi de acasă şi ia-le cu tine! Fie că alegi să lipeşti pozele pe bucăţica de perete de lângă patul tău,pe uşa şifonierului sau îţi cumperi o ramă digitală şi o ţii pe noptiera ta,fotografiile te vor face să te simţi mai aproape de casă.
 

Plantele-mai multă viaţă în camera ta

 
Vrei să ai o cameră mai plină de viaţă? Ei bine,cu animalele de companie s-ar putea să existe o problemă,dar poţi să înfrumuseţezi camera cu plante. Nu-ţi place să le uzi sau uiţi mereu s-o faci? Foarte bine! Poţi opta pentru cacatus,aloe,arbore de jad şi alte plante care se udă rar.
 
Specialiştii CasoTeca îţi dau sfaturi pentru o atmosferă plăcută în camera de cămin,află mai multe pe casoteca.ro