Orice relaţie de durată se naşte dintr-o mare pasiune

Deloc adevărat. De obicei, acea scânteie de început dispare foarte repede după ce ajungi să cunoşti mai bine persoana respectivă. Dincolo de aspectul fizic, care te face să te îndrăgosteşti de cineva, cu timpul trebuie să-i descoperi personalitatea şi să afli dacă eşti sau nu compatibilă cu persoana respectivă.

Trebuie să aveţi totul în comun

Practic, este imposibil. Fiecare persoană este unică în felul ei, are preocupări şi hobby-uri diferite. Dacă ţie îţi place să faci ceva nu înseamnă că partenerului tău trebuie să-i placă obligatoriu aceeaşi activitate. În orice cuplu este important ca diferenţele de opinie, activităţile diferite să fie respectate. La fel de important este să ştii ce te diferenţiază de partener şi ce te apropie.

Cuplurile fericite nu se ceartă niciodată

Cearta este inevitabilă într-o relaţie. Atunci când certurile lipsesc cu desăvârşire înseamnă că nici unuia dintre voi nu prea îi pasă de ce face celălalt. Să treceţi peste o ceartă şi să învăţaţi din ea e un lucru bun pentru relaţia voastră.

Trebuie să te înţelegi foarte bine cu familia lui

Să te înţelegi bine cu familia lui este un lucru bun, dar nu obligatoriu. Relaţia voastră nu ar trebui să depindă de acest aspect. Dacă simţi că nu reuşeşti să creezi o legătură strânsă cu familia lui, limitează-te la respect şi cultivarea unei relaţii cordiale.

Cuplurile fericite îşi petrec foarte mult timp împreună

Orice persoană are nevoie de timp doar pentru ea. Într-o relaţie, să petreci ceva timp fără iubitul tău poate ajuta relaţia. Nu trebuie să fiţi nedespărţiţi, doar de nedespărţit.

 

Sursa foto: kafepauza.mk