1. Îndepărtează celulele moarte

Exfolierea periodică ajută la îndepărtarea celulelor moarte,la prevenirea apariţiei precum şi la eliminarea firelor de păr crescute sub piele. Aşadar,foloseşte exfoliantul de corp o dată pe săptămână,în timpul duşului,când porii sunt deschişi. Rezultatul? Picioare fine,de invidiat.

2. Hidratează-ţi pielea

Hidratarea zilnică este primul pas către o piele catifelată şi nişte picioare strălucitoare. În cazul în care celulita şi-a făcut apariţia,foloseşte în fiecare dimineaţă şi seară o cremă specială pe zonele afectate,masând uşor prin mişcări circulare.

Există şi creme speciale care au rolul de a remodela corpul,de a tonifica şi de a reduce celulita,dând totodată un bronz uşor,auriu.

3. Ai grijă la epilare

Metoda de epilare la care apelezi poate să lase picioarele fine,sau dimpotrivă pielea se poate irita,iar în timp aceste probleme se agravează. Cel mai indicat este să foloseşti ceara sau epilatorul,care-ţi asigură un epilat şi o piele fină pentru mai mult timp. La final,foloseşte o cremă hidratantă cu proprietăţi calmante.

4. Foloseşte autobronzant

Pentru o piele strălucitoare,foloseşte un spray autobronzant. Aplică la început de două trei ori pe săptămână,iar după ce ajungi la nuanţa dorită,o singură dată pe săptămână,pentru menţinere. Dacă eşti deja bronzată,folosit odată pe săptămâna,autobronzantul va da luminozitate şi strălucire pielii tale.

5. Fă mişcare

Dacă nu îţi place să mergi la sală,încearcă de două-trei ori pe săptămână să faci lungi plimbări pe jos sau,cel mai indicat,să alergi prin parc. Nu folosi liftul,ci încearcă de fiecare dată să urci pe scări.