Îţi propunem câteva reţete de sucuri naturale excelente pentru sănătate:

1. Sucul de ananas

Ai nevoie de:  2 mere,o mână de frunze de spanac,o felie de castravete,o felie de lămâie,o jumătate de felie de ţelină,¼ ananas  şi  ¼ avocado. Sucul de ananas este bogat în potasiu,fier,proteine şi vitamina C. Ajută la stimularea sistemului imunitar şi poate duce la reconstruirea celulelor roşii şi a celor albe din corp.

2. Sucul de morcovi

Ai nevoie de:  4 morcovi,o mână de frunze de mentă şi  o jumătate de lingură de spirulină.

Morcovii  conţin beta-caroten,care este un antioxidant puternic care ajută la lupta împotriva cancerului. De asemenea,  sucul de morcovi ajută la curăţarea ficatului,la procesul de digestie şi scade colesterolul.

3. Sucuri naturale excelente pentru sănătate-Sucul de banane

Ai nevoie de:un măr,¼ ananas,  ¼ banană,  200g iaurt natural sau soia pentru vegetarieni  şi o jumătate de linguriţă de spirulină.
Fierul este una dintre cele mai comune deficienţe de minerale din corpul fiecăruia,dar,din fericire,acest suc  conţine din plin acest mineral şi abundă în calciu,care ajută la îmbunătăţirea procesului de concentrare de care ai nevoie zi de zi.

4. Sucul de ghimbir

Ai nevoie de:  2 mere,2 morcovi,o felie de lămâie,o bucăţică mică de rădăcină de ghimbir (2 cm) şi câteva cuburi de gheaţă.
Acest suc te ajută să  fii în formă dis-de-dimineaţă şi să rămâi puternic şi sănătos. Ghimbirul este plin de antioxidanţi care ajută metabolismul şi elimină toxinele.

5. Sucuri naturale excelente pentru sănătate-Sucul de mere

Ai nevoie de:3 mere şi un vârf de cuţit de scorţişoară.
Merele sunt unele dintre cele importante fructe care ajută la menţinerea sănătăţii. Sucul de mere păstrează pielea hidratată,ajută la buna funcţionare a ficatului,dar şi a rinichilor.

Info:Toate sucurile se prepară în blender.