Consumă-le zilnic şi alege cosmetice care conţin substanţele lor active.

Afinele-cunoscute pentru savoarea lor dulce,conţin o mulţime de acizi graşi esenţiali şi o cantitate mare de vitamina E,substanţe care hrănesc pielea şi o protejează de agresivitatea radicalilor liberi.

Coacăzele– recunoscute pentru capacitatea lor de a stimula circulaţia sanguină,substanţele active din aceste fructe se regăesc în cremele anti-cearcăn şi în cele care te protejează de frigul iernii.

Goji-acest fruct himalaian,necunoscut până acum un an,a devenit celebru pentru concentraţie spectaculoase de substanţe nutrtive. În această boabe mici se găsesc peste 18 aminoacizi,12 minerale şi 21 de oligo-elemente. Acest fruct este o adevărată bombă energizantă şi regenaratoare pentru pielea ta.

Rodia-cunoscută pentru conţinutul foarte ridicat de vitamina C şi,mai ales,în antioxidanţi protectori,acest fruct are deasemenea polifenoli şi tanine care dau strălucire tenului şi stimulează activitatea celulară.

Merişorul– este un fruct asemănător coacăzelor,foarte bogat în vtamina C,flavonoide şi antioxidanţi,de aceea este  o armă redutabilă împotriva ridurilor şi a îmătrânirii pielii.