1. Masajul şi atingerile tandre 

Începe să-ţi plimbi degetele prin părul partenerului. Mângâie-l uşor,apoi treci spre sprâncene. Sărută-l pe ochi,atinge-i uşor lobii urechilor şi apoi sărută-l pe gât. Poţi încerca şi un masaj pe spate. Acesta este un început bun care va garanta succesul ulterior.

 2. Jocuri de rol 

În timp ce tu eşti cea răsfăţată,partenerul tău este în rolul de a-ţi satisface plăcerile. Nu lăsa însă ca acest joc să continuie aşa. Pentru mai multă diversitate,schimbaţi rolurile şi oferă-i şi tu partenerului clipe frumoase.


Citeşte şi:

Neplăcerile cauzate de sex

Ce fantezii sexuale au bărbaţii


3. Păstrează cât mai mult lenjeria

În general,bărbaţii sunt incitaţi atunci când au în faţa lor o femeie îmbrăcată provocator. Lenjeria intimă,aleasă cu grijă,poate avea efecte bune asupra partidei de amor. Încearcă să-ţi provoci partnerul şi să o laşi cât mai mult pe tine.

4. Poziţia contează

După ce v-aţi jucat,e timpul să treceţi la lucrui serioase. Alegeţi poziţia potrivită care să vă satisfacă pe amândoi. În general,femeile preferă poziţia misionarului pentru că în felul acesta se simt dominate şi ajung uşor la orgasm.

5. Posludiu

După ce aţi atins culmile plăcerilor,nu este cazul să vă întoarceţi unul cu spatele la celălalt. Pentru o noapte de neuitat,continuaţi sp fiţi tandri şi după partida de amor pentru că asta vă va face să vă mai doriţi o astfel de noapte.