Femeia cu inteligenţă debordantă

Tuturor bărbaţilor le place să aibă lângă ei o femeie deşteaptă,cu care să aibă ce vorbi,una care să îşi susţină punctul de vedere. Unele femei însă,pe lângă faptul că îşi susţin punctul de vedere cu tărie,nu suportă ca partenerul lor de viaţă să nu fie de acord cu ceea ce spun ele. Acestea când observă că bărbatul de lângă ele nu este de acord cu punctul lor de vedere,tind să se enerveze şi să îl atace verbal folosindu-se de inteligenţa sa,acest atac îndreptându-se chiar spre umilire.


Citeşte şi:

De ce dispare respectul în cuplu?

Cearta,benefică sau nu în cuplu?


Femeia materialistă

Femeilor le place să primească cadouri,mici atenţii,flori,să fie scoase în oraş la cină. Sunt bărbaţi care fac aceste lucruri cu drag,însă vor să se asigure că partenerele lor de viaţă stau lângă ei pentru compania lor,şi nu pentru bani. Un bărbat cu principii care va depista că femeia de lângă el este materialistă se va îndepărta cu siguranţă.

Femeia care are întotdeauna dreptate

Bărbaţii evită femeile care au o părerea prea bună despre ele,şi care consideră că într-o relaţie ele sunt cele care au dreptate în orice situaţie. Acest tip de caracter este greu de schimbat şi poate afecta relaţia. Este posibil ca aceste femei să fi fost în copilărie foarte răsfăţate.

Femeia paranoică                                  

Acest tip de femeie tinde să îşi sune partenerul de viaţă de cel puţin 10 ori pe zi. Bărbaţii nu văd rostul acestor gesturi,mai ales când sunt la muncă. Deobicei,femeia care acţionează în acest fel este nesigură pe relaţie şi încearcă să aibă controlul asupra tuturor lucrurilor.

Femeia care nu a trecut peste relaţia anterioară

Bărbaţii evită să aibă de-a face cu femeile care abia au ieşit dintr-o relaţie,deoarece posibilitatea ca ea să fie încă îndragostită de fostul iubit este mare. Aceste femei ar putea vedea în noul iubit doar o alienare după despărţirea de ex-ul.