Animalele totemice

Cele mai multe ghiduri spirituale se manifestă prin intermediul animalelor. Există fiinţe necuvântătoare pe care, chiar dacă nu le remarci la început, le priveşti mai ceva ca pe nişte prieteni. Ele te vor călăuzi şi îţi vor fi alături în cele mai dificile momente. De asemenea, dacă eşti fascinată de simboluri, alege un totem care te reprezintă şi care să îţi poarte noroc.

Luminiţele

Poate ai auzit de expresia „luminţa de la capătul tunelului“. Ei bine, ea nu este doar o metaforă, ci un fapt real. Unii oameni pretind că văd lumini, care îi ajută să se ghideze şi le oferă revelaţii. Ele sunt asociate cu divinitatea, cu Sfântul Duh şi pot vindeca traumele psihice.

Strămoşii

Ghidurile ancestrale sunt entităţi care pot comunica cu tine prin intermediul legăturilor de sânge. Ei ar putea fi o rudă care a decedat recent sau o persoană apropiată care nu mai există, dar care şi-a pus amprenta pe viaţa ta. Este important să ştii că nu oricine se poate conecta cu strămoşii, mai ales dacă aţi avut parte de conflicte, iar de regulă comunicarea are loc prin intermediul viselor.

Plantele

Şamanii credeau că lumea este compusă din energii foarte puternice, pe care le posedă şi plantele. Există unele care îţi pot vindeca sufletul. Nu este de mirare că unele persoane aleg să vorbească cu plantele atunci când le îngrijesc şi îşi iau astfel sursa zilnică de energie pozitivă. Atenţie! Este important să cunoşti planta foarte bine şi să o poziţionezi într-un loc potrivit din punct de vedere energetic, cu multă lumină.

Zeii şi zeiţele

Despre zei şi zeiţe s-a scris încă din cele mai vechi timpuri. Ei sunt recunoscuţi în mitologii ca fiind protectori şi aducători de noroc. Dacă simţi că aceştia au o semnificaţie aparte pentru tine, studiază-le simbolistica şi încearcă să îi chemi lângă tine.

Sursă foto: www.angelorum.co