Când eşti la o petrecere 


Fie că are loc acasă la cineva sau într-un club,o petrecere este mereu un bun moment să cunoşti oameni noi. Şi cum de cele mai multe ori şansa să îi reîntâlneşti,mai ales dacă nu fac parte din cercul tău de prieteni,este foarte mică,eşti mai dezinhibată. Dacă mai adaugi şi câteva pahare de alcool,atunci posibilitatea să ai o aventură de o noapte este ridicată.

 Când ţi-ai dori să fie mai mult decât sex 

Ai cunoscut pe cineva şi ţi-a căzut cu tronc,dar sentimentele nu sunt împărtăşite şi el vrea cel mult o partidă de sex. Atunci nu da înapoi! Pe lângă faptul că-i vei dovedi cât de bună eşti la pat,poţi stabili a conexiune şi nu ai de unde să ştii dacă asta nu poate duce la o relaţie.

 Sex cu prieten 

Este ceea ce numin în cele mai multe cazuri prieteni cu beneficii. Amândoi  sunteţi maturi şi nu aveţi parteneri,dar vă lipseşte viaţa sexuală. Însă,pentru a nu strica o prietenie de mulţi ani,este important să stabiliţi câteva reguli de la început,care să nu includă implicarea sentimentală şi să garanteze libertatea de a cunoaşte alţi oameni şi de a vă implica într-o eventuală relaţie.

Sex din întâmplare

Nu ai planificat să faci sex în acea noapte sau poate eşti la prima întâlnire cu un băiat pe care l-ai cunoscut întâmplător şi ţi s-a părut simpatic. Te-a invitat la o cafea,apoi te-a condus acasă şi tu l-ai rugat să urce până la tine. De aici până la a ajunge în pat nu a fost decât un pas.

Sex cu fostul

Ştii că nu ai fi trebuit să cazi din nou în păcat,dar l-ai întâlnit şi fără să vă daţi seama sentimentele au revenit şi de dragul vremurilor trecute aţi ajuns în pat. Ai grijă doar să nu fii din nou rănită şi să suferi,mai ales dacă pentru el partida de sex nu a însemnat nimic.