Suflet-pereche străin

Sufletul-pereche străin este o persoană pe care o poţi întâlni din întâmplare. Ai putea fi într-un autobuz, în aeroport sau pur şi simplu în timp ce mergi pe stradă. Atunci când îţi dai seama că l-ai întâlnit, încearcă să îl cunoşti mai bine şi să vezi dacă rezonaţi. Ar putea fi cineva dintr-o viaţă anterioară, care joacă un rol în viitor. Destinul ştie foarte bine ce îţi pregăteşte.

Suflet-pereche vindecător

Această persoană este una care apare cu o intenţie, exact atunci când ai cea mai mare nevoie de ea. Te poate ajuta cu sfaturi înţelepte sau poate empatiza cu trăirile tale. Poate fi o relaţie sau o prietenie strânsă, care evoluează rapid. Dacă se întâmplă să o pierzi din varii motive, nu renunţa să îi porţi respect.

Suflet-pereche devastator

Acest tip de suflet-pereche vine în viaţa ta atunci când ai nevoie de o schimbare şi apare ca o furtună care devastează totul în cale. El te poate provoca şi îţi poate schimba perspectiva. Atunci când îl vei întâlni, vei simţi o fulgerare profundă în suflet, o pasiune care nu poate fi descrisă în cuvinte. După ce vă veţi cunoaşte, sufletul-pereche te va ajuta să îţi schimbi viaţa, să îţi faci noi planuri şi să ai succes. Dacă va pleca, nu trebuie să îţi fie teamă! Te-a învăţat ca un maestru cum să te descurci în viaţă.

Suflet-pereche geamăn

Sufletul-pereche geamăn te ajută să depăşeşti traumele emoţionale şi barierele spirituale. Este o persoană cu care poţi vorbi ore în şir, fără să oboseşti. Pe măsură ce comunicaţi, descoperiţi faptul că gândiţi la fel şi aveţi o mulţime de lucruri în comun, de aici şi numele de geamăn. Atunci când îl vei întâlni, te vei simţi, cu siguranţă, binecuvântată, căci vei avea senzaţia că îl cunoşti de o viaţă. Relaţia voastră este natural şi progresivă iar el îţi va deveni cel mai bun prieten.

Suflet-pereche iubit

Acest tip de suflet-pereche este cel mai des întâlnit. Dragostea ta adevărată este persoana alături de care îţi petreci tot restul vieţii, dacă eşti atât de norocoasă încât să o găseşti. Acest om are câte puţin din fiecare tip de suflet-pereche. Simţi că îl cunoşti mai bine decât te cunoşti pe tine iar conexiunea dintre voi depăşeşte orice nivel. Dacă îţi face plăcere să fii în compania sa, nu mai renunţa la el!

Sursă foto: www.authorlove.com