Ce filme alegi

 

Filmul care rulează este important. În niciun caz să nu optezi pentru un film pentru copii sau pentru o peliculă populară. Alege mai degrabă un film de acţiune sau horror,cu multe explozii,monştri care urlă,motoare care scrâşnesc etc. Zgomotele puternice şi acţiunea vor capta atenţia publicului şi vor acoperi zogomotele făcute de tine şi de partener. O opţiune bună este şi filmul de dragoste,în care personajele se dedau amorului carnal în lungi secene romantice.

 

 

La ce oră

 

Ca să eviţi sălie supraaglomerate,evită zilele în care sunt reduceri pentu anumite categorii de vârstă,weekendurile şi orele serii. Alege proiecţiile la matineu.

 

 

În ce rând

 

Unde vă aşezaţi,în sală,pentru a evita riscul de a fi depistaţi? Evident,nu în primele rânduri. Alegeţi rândurile din spate sau cele de la balcon. Nu intraţi primii în sală. Aşteptaţi să înceapă filmul ca să intraţi şi să alegeţi locuri ferite de ochii publicului.

 

 

În ce poziţie

 

Amor,amor – dar în ce poziţie? Ţine cont de faptul că scaunele de cinema sunt adesea incomode şi instabile. Optează pentru poziţia lotus – tu aşezată în poala partenerului,faţă în faţă. Dacă este prea riscant,puteţi să vă atingeţireciproc,rămânând aşezaţi. Poţi îngenunchea în faţa iubitului– dar atenţie la suportul pentru coate al scaunului. Sau el poate îngenunchea pentru a te face fericită...

 

 

Cum te îmbraci

 

Trebuie să îmbraci foarte practic,fără curea,haine prea strâmte sau din materiale rigide,pulovere pe gât sau cămăşi care se şifonează uşor. O fustă sau o rochiţă din bumbac e o bună alegere. Optează pentru culori închise,care nu ies în evidenţă în semiîntunericul sălii.