Încearcă să păstrezi o dietă echilibrată

Dacă te simţi bine cu tine datorită felului în care arăţi atunci când ai grijă de alimentaţia ta, îţi vei dori mai mult să fii văzută de partenerul tău. În urma studiilor s-a constatat că persoanele care nu se simt confortabil cu surplusul de kilograme acumulate, au tendinţa de a îşi neglija viaţa intimă. Dacă vei avea o dietă echilibrată, care asigură corpului cantitatea necesară de elemente nutritive, pielea ta va deveni mai strălucitoare, încât nu vei mai dori să o acoperi.

Redobândeşte-ţi încrederea în tine

Încearcă să te concentrezi mai mult pe ceea ce simţi şi creşte-ţi încrederea în tine. Pune-ţi în evidenţă cele mai frumoase trăsături, învaţă să te apreciezi şi să te iubeşti în totalitate, cu tot cu defecte, care până la urmă te fac să fii unică. Odată ce îţi vei recăpăta încrederea vei constata că şi atitudinea ta se va schimba, iar dinamica în cuplu se va îmbunătăţi.

Ignoră pozele din mediul online

Acestea nu sunt reprezentări reale, cele mai multe dintre femei recurg la filtre şi aplicaţii care le permit să îşi modifice drastic trăsăturile. Încearcă să te preocupi mai puţin de viaţa celorlalţi şi să îţi concentrezi atenţia asupra ta. Dacă te vei compara în continuu, vei putea dobândi complexe, iar acestea te vor împiedica să îţi scoţi la iveală latura senzuală.

Iubeşte-te aşa cum eşti

Da, atracţia este importantă la început, dar odată cu trecerea timpului, partenerii ajung să se obişnuiască unul cu celălalt şi să se iubească indiferent de modificările care pot apărea. Iubitul tău se va simţi mai atras de tine dacă va vedea că tu te simţi bine în pielea ta şi nu ai complexe. De fapt, dacă nici nu vei atrage atenţia asupra lor, e posibil nici să nu le observe.

Mişcarea creşte libidoul

Dacă ai o condiţie fizică bună, atunci vei deveni cu siguranţă mai dornică de a avea mai des relaţii cu partenerul tău şi asta din cauza faptului că vei căpăta mai multă energie şi desigur, rezistenţă. Printre multele beneficii pe care le aduce, mişcarea regulată îţi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, cu alte cuvinte, acest lucru te va ajuta să te bucuri de un orgasm mai intens. Şi nu e musai să mergi la sala de fitness dacă timpul nu îţi permite, poţi face chiar şi acasă, dimineaţa sau seara, 30 de minute de exerciţii fizice.