Dar pentru a slăbi nu te ajută doar voinţa. Iată la ce trucuri să apelezi pentru a scăpa de kilogrameleîn plus.

Evită produsele nesănătoase

Un studiu recent realizat de Universitatea St. Bonaventure din New York,a constatat că,dacă nu te grăbeşti să mănânci un anumit produs,vei mânca mai puţin din el,chiar dacă este alimental tău preferat. Dacă ai în casă produse nesănătoase pune-le într-un dulap mare,să nu se vadă. În acest fel,vei mânca mult mai puţin din aceste preparte.

Taie alimentele în bucăţi mici

Acest mic truc te va ajuta să mănânci mai puţin,dar în acelaşi timp să te simţi sătulă,potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea de Stat din Arizona. Tăierea alimentelor în bucăţi mai mici,face ca acestea să pară mai mari în ansamblu. Acest truc se aplică fripturilor sau sandvişurilor.

Nu uita de micul dejun

Consumă micul dejun în fiecare zi,deoarece aceasta menţine nivelul zaharului din sânge sub control. În felul acesta nu vei fi tentată să mănânci mai mult în timpul celorlalte mese.

Consumă porţii mici

Porţiile mici de mâncare,puse în farfurii mici,te vor face să crezi că mănânci mai mult! Potrivit unei cercetări realizate de Universitatea Cornell,oamenii care consumă alimente de pe farfurii mici cred că mănâncă cu aproximativ 18% mai multe alimente decât sunt în realitate.

Fii înconjurată de gustări sănătoase

Oriunde te duci,ar trebui să ai la îndemână gustări sănătoase tot timpul. În acest fel le vei consuma şi nu vei fi tentată să apelezi la produsele nesănătoase.


Citeşte şi:

Dieta cu roşii:scapi de 2 kilograme în 3 zile

Dieta potrivită,în funcţie de zodie