Curăţă o rodie în câteva secunde


Dacă până acum curăţatul rodiei ţi s-a părut o misiune imposibilă, află că poţi face acest lucru folosind o simplă lingură de lemn. Taie rodia pe jumătate, apoi loveşte bucăţile cu lingura. Astfel, toate seminţele vor cădea direct pe farfurie.

Agită vinul


Dacă eşti o amatoare a vinului şi vrei să îi simţi din plin aroma, apelează la un truc simplu, care îi va îmbunătăţi gustul. Pune-l într-un blender şi mixează-l 30 de secunde. Aşteaptă să se lase spuma înainte să îl deguşti.

Umple o banană cu ciocolată


Dacă îţi plac bananele, acest truc simplu poate deveni un obicei de zi cu zi. Ai nevoie de o banană medie, o ciocolată, un pai şi o seringă. Introdu paiul în interiorul fructului, umple seringa cu ciocolată topită sau cremă de ciocolată şi transfer-o în banană. În acest fel, vei obţine un desert delicios şi inedit.

Ai grijă ca peştele să nu se lipească


Pentru ca peştele să nu se lipească când îl găteşti la grătar, tot ce trebuie să faci este să nu îl aşezi direct, ci deasupra unor felii de lămâie. În acest mod, carnea nu se va mai lipi şi va împrumuta din gustul inconfundabil al lămâiei.

Prepară ouă în 3 minute


Există multe modalităţi de pregătire a ouălor, însă această metodă te va ajuta să le găteşti în doar câteva minute, fără să mai pierzi timp în bucătărie. Aşază un ou într-o pungă de plastic cu puţin unt în interior. Foloseşte o bandă de cauciuc pentru a lega punga cât mai aproape de ou şi pune-o într-o oală cu apă clocotită. Lasă să fiarbă 3 minute, apoi degustă-l cu plăcere!

Sursă foto: www.hobbyzeal.com