Foloseşte un cleştişor de gene

Ar putea fi o adevărată provocare,mai ales dimineaţa când eşti încă somnoroasă,însă,crede-ne,merită! Cleştişorul de „arcuire” îţi va face genele să pară mai bogate şi mai lungi,întreaga zi.

Mişcă periuţa rimelului la baza genelor!

Cu acest truc simplu genele tale vor căpăta volum şi vor părea mult mai stufoase. Decât să aplici rapid mascara pe lungimea genelor,petrece ceva mai mult timp la baza acestora,pentru a umple toate spaţiile „goale”. Ulterior,aplică mascara pe întreaga lor lungime.

Conturează-ţi sprâncenele cu fard de pleoape

Ai nevoie de un fard de ochi care să se potrivească cu culoarea sprâncenelor tale,dar vei vedea diferenţa. Creioanele sunt bune atunci când ai nevoie de un aspect ceva mai îndrăzneţ,însă fardul de pleoape te va ajuta să obţii un look mult mai natural (de zi).

Aplică anticearcăn în colţurile interne ale ochilor

Acest tip de produs poate fi folosit pe diferite zone ale feţei,nu doar sub ochi pentru a masca cearcănele. Dacă aplici o cantitate moderată de anticearcăn în colţul intern al ochilor,vei obţine  un aspect mai luminos,iar machiajul va fi mai vizibil cu totul.

Foloseşte un pic de ruj în obraji

Şansele sunt destul de mari ca rujul tău să arate minunat nu doar pe buze,ci şi pe pomeţi. Este o modalitate bună de a încerca şi alte nuanţe de „fard” de obraz,fără a-ţi achiziţiona produse noi.

 


Citeşte şi:

3 ponturi pentru buze catifelate

Trucuri de îngrijire a părului pe timp de iarnă