Aşa creşte dorinţa!

Noaptea nunţii ar trebui să însemne foarte multă iubire,respect şi atenţie pentru celălalt. Fă-l să se simtă important pe cel care ţi-a devenit soţ,chiar dacă tu,cu rochia ta albă impecabilă,cu părul atent aşezat şi cu silueta frumoasă,ai furat toate privirile nuntaşilor. La fel,şi el ar fi bine să te aibă în centrul atenţiei,chiar dacă are grijă ca mesenii să fie mulţumiţi. Dansaţi împreună,simţiţi-vă bine şi,când micile obligaţii ale nunţii nu vă lasă să vă faceţi de cap aşa cum aţi vrea,nu uitaţi să vă aruncaţi câte-o ocheadă,să vă furaţi câte-o sărutare sau să vă atingeţi discret,în treacăt.

„Accesorii” care aţâţă simţurile

La un moment dat,în toiul unui dans,tu îl poţi ispiti pe el până la punctul de fierbere,lăsându-l să-ţi pipăie jartiera de pe coapsă,pe sub rochia de mireasă. Din scenariu nu trebuie să lipsească nici lenjeria sexy,cu care,când ajungeţi acasă,să fii sigură că-l scoţi din orice stare de oboseală sau mahmureală. Cât despre ce poate face el,poţi să-i dai de înţeles din vreme cum ţi-l imaginezi ca un cavaler,trecându-te în braţe peste prag şi aşezându-te într-un pat pe care au fost presărate din vreme petale de trandafiri.

Scenarii fără perdea

Sunteţi firi mai curajoase? La un moment dat,pe nesimţite,retrăgeţi-vă din iureşul petrecerii,pentru a ocupa,temporar,o cameră a oaspeţilor ori un separeu mai dosnic. La fel de bine,mirele tău te poate răpi şi „sechestra“ într-o cameră de la hotel,forţându-te musai să petreci momentele acestea de caznă sorbind dintr-o cupă de şampanie! Şi unde mai pui că apoi nu voi plătiţi întoarcerea la nuntă,ci naşul!

Aventură după aventură

Imediat după terminarea nunţii,puteţi chiar şi evada din oraş,de unii singuri,la mare sau la munte. Primele ore ale dimineţii vor îngâna gemetele plăcute de sub foaia cortului cu valurile mării,sub un răsărit superb,abia mijindu-se,întâmpinat apoi cu o baie în doi. Oare nu e romantic ca,din mijlocul petrecerii,să ajungi pe o plajă pustie,unde să vă puteţi bucura de ce va urma pentru voi toată viaţa?!

5 elemente-cheie

Cu toţii visăm la nebunii în aşternuturi,dar nu trebuie să uităm de gusturile partenerului nostru. Muzica preferată,o baie înspumată în doi,cu lumânări parfumate,un masaj cu un ulei esenţial plăcut mirositor,iată doar câţiva din paşii care vă pot garanta un început de dimineaţă ce vă găseşte cuibăriţi unul în braţele celuilalt. Iar asta poate însemna o delectare mai mare decât orice experiment în dormitor!

Urări pentru proaspeţii însurăţei

Vă doresc să vă păstraţi mintea şi sufletele deschise,astfel încât să aveţi cât mai multe nopţi pasionale de-a lungul vieţii,unul alături de celălalt!

Alexandru Cojocaru,psihoterapeut Mediclass,www.mediclass.ro

Dacă ai nevoie de o consultaţie sau de consiliere,intră pe adresa www.mediclass.ro sau sună la 0724.539.589