Cum grăbeşti declanşarea orgasmului

Similar cu modul în care zâmbetul,chiar dacă nu eşti fericit,provoacă sentimentul de fericire,căci creierul asociază acţiunea cu răspunsul,aşa şi anumite sunete şi mişcări ajută la declanşarea orgasmuluiîn timpul unei partide de amor. Aşa că,foloseşte-te de ele la maximum!

Jocul erotic,important

Poţi să-ţi stimulezi partenerul  punând presiune pe anumite zone ale corpului. De exemplu,roagă-l să se aşeze pe un scaun,apoi stai deasupra lui. Prim mişcări lente,atinge-i penisul cu corpul tău.

Spune-i ce te excită

Nu puţine sunt studiile care arată că este important să-ţi ţii partenerul la curent cu ce-ţi place când întreţineţi relaţii intime. Oamenii de ştiinţă spun că doar aşa veţi reuşi să vă cunoaşteţi corpurile. Cel mai bine ar fi ca el să facă ce-ţi place,mai degrabă decât să se bazeze pe gesturi ambigue. Şi,dacă e ceva ce nu-ţi este pe plac,comunică-i asta sau ghidează-l în direcţia dorită.

Fii spontană

Pentru a nu se instala rutina şi monotonia,propune-i partenerului să încercaţi poziţii noi. Bărbaţilor le place când femeile sunt spontane şi încrezătoare în ce fac în aşternuturi. Sexologii recomandă,de asemenea,şi schimbarea locului în care faceţi sex. Renunţă la patul din dormitor şi lăsaţi-vă pradă trăirile poate pe canapea,în maşină sau pe blatul de bucătărie. Ce zici? Puteţi încerca să faceţi şi baie împreună. Fii inventiv,distrează-te!

Încearcă sexul şi dimineaţa

Un motiv major pentru nepotrivirea în cuplu este modul în care bărbaţii şi femeile se ocupă de chestiunile stresante în timpul săptămânii. Bărbaţii,spun sexologii,văd sexul ca o posibiltate de a se elibera de stres,în timp ce femeile vor să întreţină relaţii intime când sunt relaxate. Ca rezultat,femeile au tendinţa de a merge la culcare epuizate,pregătindu-se mintal pentru o partidă de sex abia pentru a doua zi.

Soluţia specialiştilor? O alternativă mai bună este de a face sexdimineaţa. Setează alarma cu 30 de minute înainte de ora obişnuită şi vedeţi ce se întâmplă. Testosteronul la bărbaţi se află la un nivel maxim dimineaţa,aşa că nu e de evitat o aşa ocazie. O altă soluţie ar fi de a face sex după-amiază la sfârşit de săptămână.