Mişcarea tonifiază picioarele

Chiar dacă sculptarea gambelor pare să fie un proces dificil,există câteva exerciţii pe care le poţi face în cursul zilei. Începe prin a uita de lift şi foloseşte scările. Prin trei runde de urcat până la etajul 10 vei pierde peste 200 de calorii. În plus,îţi vei lucra abdomenul,fundul şi picioarele în acelaşi timp. Este ieftin,timpul nu este o problemă,aşa că ce mai aştepţi? O altă formă de exerciţiu utilă pentru picioare frumoase ar fi dansul. Nu degeaba dansatorii au nişte gambe de invidiat. Este activitatea perfectă,îţi ajută inima şi îţi tonifică picioarele. Pe lângă toate acestea,sari coarda,fă genuflexiuni şi urcări în pantă.

Elimină celulita

90% din femei au pe picioare,abdomen şi şolduri surplusul de grăsime numită celulită.  Din păcate,nu sunt prea multe lucruri care pot fi făcute în legătură cu aceasta,dar unii experţi susţin că un consum susţinut şi generos de apă de apă îşi poate spune cuvântul. În plus,renunţă la alcool şi la ţigări,deoarece ajută la pierderea celulitei. Atunci când grăsimea este prea încăpăţânată,se poate apela la un tratament cu laser sau la liposucţie.

Tratamente împotriva varicelor

Varicele pot distruge aspectul picioarelor. Scleroterapia este o procedură nedureroasă prin care o soluţie este injectată în vene,făcându-le să se contracte şi să se reducă ca vizibilitate,în timp ce tratamentul laser foloseşte impulsuri pentru a micşora venele.

Cum scapi de imperfecţiuni

Ai cicatrici şi pete urâte pe picioare? Doctorii recomandă în astfel de cazuri operaţii cu laser care sunt foarte eficiente şi nu sunt dureroase. Pentru vânătai sunt bune cremele pe bază de gălbenele.

Şi culoarea contează!

Pielea de porţelan nu este la modă când vine vorba de picioare. Un bronz frumos merge mult mai bine decât aspectul alb ca laptele. Ai grijă însă la protecţia solară,nu doar faţa este expusă apariţiei petelor de culoare şi dungilor. Exfolierea regulată a pielii,urmată de o hidratare corectă cu o cremă de protecţie,ar trebui să te ajute să ai picioare catifelate. Poţi apela şi la autobrozante.