Felaţia este actul sexual oral care implică stimularea penisului cu ajutorul limbii,buzelor şi gurii. Întrucât oferă senzaţii sexuale intense şi asigură reuşita unui orgasm,nu puţini sunt bărbaţii care vor ca partenerele lor să le ofere astfel de plăceri.

 

Foloseşte cât mai mult limba

 

Practic,prinde capătul penisului,care este în erecţie,cu buzele şi suge-l ca pe o acadea,având grijă să nu-l muşti cu dinţii. Pentru ca partenerul să vadă că te bucuri când îi faci sex oral,modifică ritmul,viteza şi intensitatea mişcărilor pe care le faci. Poţi încerca să-i mângâi testicule şi să te joci cu penisul folosindu-te de limbă. Fii atentă la reacţiile sale şi întreabă-l ce-i place.

 

Nu neglija zonele sensibile

 

Vârful penisului,testicule şi perineul-zona dintre testicule şi anus sunt zone foarte sensibile. De aceea,partenerul îţi va mulţumi dacă acorzi şi acestor părţi ale corpului atenţie,ajutându-te de gură,limbă şi mâini.

 

Foloseşte-ţi mâinile

 

În timpul sexului oral,pe lângă gură,utilizează şi mâinile. Folosirea unui lubrifiant comestibil sau un strop de salivă,alături de mişcările de jos în sus făcute cu mâna,te vor ajuta,când penisul nu este lubrifiat. Când este în erecţie,cuprinde-l cu buzele şi continuă mişcările de jos în sus.

 

Implică şi alte zone ale corpului

 

Sexul oral presupune utilizarea gurii pentru un efect maxim,atât pe penis,cât şi în alte zone ale corpului. Poţi încerca să-i sugi foarte blând unul din testicule sau să te plimbi cu limba de-a lungul perineului,care este foarte sensibil.

 

Fierbinte şi rece

 

Sexul oral ar trebui să fie distractiv,aşa că dacă vrei să-l condimentezi,joacă-te cu temperatura. Ia o gură de ceai cald şi apoi cuprinde penisul pentru 20 de secunde şi suge-l. După aceea,bea apă rece şi fă acelaşi lucru. Trecerea de la rece la cald îi va oferi partenerului senzaţii nebănuite. Poţi încerca experimentul şi cu şampanie,apă acidulată,mentă,cuburi de gheaţă şi îngheţată.

Credit foto:www.phpost.dk