Părul mediu

Te-ai hotărât să-ţi laşi părul să crească dar nu ştii dacă-ţi va sta bine? Încearcă o tunsoare medie şi-ţi vei face o idee. Lasă părul până la nivelul umerilor,tunde-l în scări şi optează pentru un breton lung. Vei avea faţa încadrată,la fel ca la o tunsoare scurtă,  iar părul va fi în continuare lung.

Păr lung

Dacă ai faţa rotundă şi crezi că părul lung te dezavantajează,alege un breton lung într-o parte,de preferat cam până la nivelul buzelor. Fii în tendinţe şi vopseşte partea de jos a părului într-o nuanţă mai deschisă şi cu siguranţă toată lumea te va felicita pentru schimbarea de look. În plus,părul va creşte mult mai repede dacă ajungi la concluzia că bretonul chiar nu ţi se potriveşte.

Citeşte şi:

Tunsori inspirate de la marile vedete

3 tunsori care îţi subţiază faţa

Suviţe pentru păr lung

Nu e nevoie să adopţi o schimbare radicală pentru şuviţe. Alege aceeaşi culoare pentru păr,dar vopseşte şuviţele în nuanţe cât mai apropiate. Diferenţele nu vor fi foarte evidente,dar schimbarea va fi sesizabilă.

Lung şi confortabil

Este vorba despre acea tunsoare exact până la nivelul umerilor. Pentru mai mult volum,taie câteva şuviţe mai scurte sub cele mai lungi. Este foarte practică şi-ţi permite să prinzi părul atunci când ai nevoie.

De la lung la mediu

Dacă ai părul lung de foarte mult timp şi vrei să-l mai tunzi,dar îţi este frică de cum va arăta după,adoptă tactica paşilor mărunţi. Taie părul puţin câte puţin,in decursul câtorva luni,până ajungi la lungimea dorită. Astfel schimbarea nu va fi una bruscă.