Salata verde

Fie simplă,fie creaţă,salata verde este nelipsită de pe tarabele din piaţă în lunile de primăvară şi vară. Este una dintre componentele principale ale unei salate delicioase de legume. Mai mult,3 căpăţâni de salată au la fel de multe calorii precum o felie de pâine,aşadar sunt un ajutor de nădejde în lupta cukilogrameleîn plus.

Frunzele de papadie

Pe lângă faptul că sunt indicate în tratarea afecţiunilor ficatului,frunzele de păpădie te ajută să elimini kilogramele în plus. Ele au un conţinut redus de carbohidraţi,de grăsimi,iar o legătură de frunze are doar 5 calorii. Este îmbogăţită cu vitamina K,contribuind la întărirea sistemului osos.

Ceapa verde

Atât bulbii,cât şi frunzele de ceapă verde sunt bogate în sulf,o substanţă nutritivă care asigură buna funcţionare a pancreasului. Acesta accelerează metabolismul şi astfel kilogramele în plus se vor topi mai repede,iar grăsimile nu se vor mai depozita.


Citeşte şi:

Detoxificarea de primăvară în 3 paşi

Dieta de primăvară în funcţie de zodie


Spanacul

Este bogat în acid lipoic,un antioxidant care echilibrează nivelul de zahăr din sânge,precum şi conţinutul de acizi graşi din celule. Astfel grăsimile vor fi transformate în energie şi tu-ţi vei putea recăpăta silueta.

Fasolea verde

Este uşor de preparat şi poate fi consumată atât sub formă de garnitură,cât şi ca fel principal. Are un conţinut redus de zaharuri,dar un aport semnificativ de fibre,ceea ce va diminua senzaţia de foame câteva ore după ce a fost consumată.