Îţi înşeli partenerul

De obicei,visează că sunt infideli mai ales cei pentru care părerea celor din jur este importantă. Un vis în care nu-l întâlneşti pe iubitul sau pe soţul tău în intimitate,ci pe un bărbat necunoscut,nu trădează neapărat o lipsă de încredere în relaţia de cuplu prezentă. De fapt,nu te mai simţi la fel de senzuală şi de atrăgătoare pentru partenerul tău. Mai poate însemna şi că ţi se întâmplă în viaţa de zi cu zi ceva care te face mai nesigură pe tine însăţi. Poate ai nevoie de o schimbare la locul la muncă sau de o strategie nouă pentru a reuşi să slăbeşti,dacă greutatea este problema.

Amantul n-are chip

Îţi apare în visun partener a cărui faţă e nevăzută? Nu te gândi că-n viitorul apropiat urmează să fii curtată de un bărbat necunoscut. Semnificaţia visului este legată mai degrabă de provocările pe care le-ai respins şi pe care încă mai doreşti să le abordezi,dar nu îndrăzneşti. E un semnl că a venit vremea să elimini tot ceea ce-ţi te opreşte să acţionezi.

Faci dragoste cu o femeie

Un vis în care se iveşte o femeie şi nu în bărbat cu care ai relaţii intime reflectă dorinţa de a fi mai încrezătoare în tine şi mai îndrăzneaţă în relaţiile cu partenerul,cu copiii,dar şi cu colegii şi şefii. Mai poate înseamna şi că te simţi bine în pielea ta şi că eşti mulţumită de realizările proprii.

Locul iubitului e luat de un amic sau un coleg

Te trezeşti spunându-ţi că poate e posibil să-l găseşti atrăgător pe amicul pe care l-ai visat. De fapt,un vis în care el se strecoară-n patul tău este doar semn că-l apeciezi foarte mult,că te inspiră şi te bucuri de sprijinul lui.

Eşti geloasă pe reuşitele unul colegşi ai vrea să ai măcar o parte din diplomaţia sau priceperea lui? Iată un motiv pentru care e posibil să-l fi visat într-o postură total diferită decât aceea cerută la birou. Este şi un semn că vrei să dezvolţi un talent pe care-l admiri acel coleg.

Îl reîntâlneşti pe fostul în dormitor

Nu te grăbi să tragi concluzia că eşti încă înnebunită după fostul partener,dacă visezi că vă iubiţi din nou! E clar însă că te mai lupţi să rezolvi unele aspecte legate de relaţia încheiată. E posibil să nu te fi vindecat sufleteşte după ruptura produsă,deci este cel mai bun indiciu că nu e momentul să accepţi pe altcineva în viaţa ta.