Berbec

Fire competitivă, nu eşti interesată să rămâi prietenă cu fostul partener întrucât te-ar distrage de la lucrurile cu adevărat folositoare pentru tine. Vrei să îi demonstrezi că o duci mai bine şi fără el, de aceea nu te interesează să îl ai în preajmă, dar îţi doreşti ca el să te urmărească. Dacă te-a părăsit sau te-a făcut să suferi, îl vei răsplăti cu indiferenţă.

Leu

Ţie îţi place să fii mereu adorată, aşa că de ce ai rămâne prietenă cu fostul pentru a vedea cum el o adoră pe alta? Dacă ai păstra legătura, ai auzi în mod inevitabil ce se întâmplă în viaţa lui, iar orgoliul te-ar face şi mai mult să suferi. Preferi să o termini definitiv şi să îţi găseşti alinarea şi aprecierea în braţele altei persoane.

Scorpion

Eşti o persoană extrem de geloasă, prin urmare nu poţi rămâne cu nimeni prieten după ce relaţia s-a încheiat. Preferi să te retragi în spaţiul tău şi să nu spui nimănui cât de mult suferi, gândindu-te că rişti să îţi arăţi partea vulnerabilă. Nu accepţi scuze şi nici nu eşti genul de persoană care iartă uşor, din acest motiv preferi să îţi închei socotelile, ba chiar să ştergi orice urmă de existenţa fostului.

Capricorn

Eşti o fire dură, aşa că nu permiţi nimănui să te trădeze sau să te ia peste picior. Dacă o relaţie nu funcţionează, consideri că nu este vina ta şi că ai depus toate eforturile pentru ca aceasta să fie pe un drum mai bun. Când nu poţi ajunge la o înţelegere cu persoana de lângă tine, preferi să pui punct şi să mergi mai departe ca şi cum nici nu ar fi existat.

Vărsător

Când vine momentul să te desparţi de cineva eşti o persoană extrem de pasivă. Pur şi simplu, vrei să demonstrezi că nu îţi pasă absolut deloc, că nu te afectează cu nimic această despărţire şi că îţi va fi bine indiferent de situaţie. Eşti orgolioasă şi înfumurată, aşa că nu poţi rămâne prietenă cu fostul, ba chiar ai putea fi duşman.

Sursă foto: www.lorifresontherapy.com