Berbec

Din cauza lui Marte, lucrurile se vor desfăşura cu încetinitorul în iunie şi iulie. Acest lucru îţi va crea o mulţime de frustrări, mai ales că tu nu eşti cea mai răbdătoare persoană. Vrei ca totul să se întâmple repede, însă mai ai de aşteptat căci lucrurile pe care ţi le-ai propus vor întârzia. În relaţia cu ceilalţi, eşti tensionată şi agresivă.

Gemeni

Mercur va fi retrograd în perioada 26 iulie – 19 august, motiv pentru care s-ar putea să treci printr-o serie de stări negative. S-ar putea să te simţi mai împrăştiată şi mai nervoasă ca de obicei, însă acest lucru nu ar trebui să te îngrijoreze. Vei avea blocaje, vei rata întâlniri sau poate vei spune ceva greşit, însă cea mai bună modalitate de a ieşi din această aură negativă este pozitivismul.

Fecioară

Te afli într-o mare eroare, însă nu reuşeşti să îţi dai seama unde anume greşeşti. Consideri că lucrurile pe care le faci sunt corecte iar alegerile pe care le iei sunt îndreptăţite. Vara vei simţi o presiune puternică din partea celor din jur, în special în legătură cu profesia pe care o ai. Parcă nimeni nu este mulţumit de tine, iar încrederea în tine scade considerabil.

Scorpion

Vara aceasta, simţi nevoia să te izolezi şi să te ascunzi de toată lumea din jur. Nu mai ai vreme să comunici şi nici dispoziţia necesară să cunoşti oameni noi. Preferi să trăieşti într-un univers neînţeles de nimeni. Trebuie să recunoşti că suferi de o depresie sau poate ai o stimă de sine scăzută.

Capricorn

De data asta, vei avea de învăţat din toate experienţele pe care le ai în vară. Vei fi pusă în faţa multor provocări care îţi vor da bătăi de cap şi vei fi forţată să devii o persoană mai productivă şi responsabilă. Ascultă de cei mai în vârstă ca tine şi aminteşte-ţi de sfaturile lor.

Sursă foto: www.pexels.com