Berbec

Extrem de impulsivă,femeia din zodia Berbec nu se gândeşte la ceilalţi atunci când vine vorba de ea. Dacă îşi doreşte un bărbat,va face orice să pună mâna pe el. E genul de persoană care apelează la trucuri ieftine de seducţie pentru a intra sub pielea unui om. Rareori cântăreşte consecinţele iar o verighetăpe degetul unui bărbat nu este pentru ea un obstacol,ci doar un detaliu demn de trecut cu vederea.

Gemeni

Fire duplicitară,femeia din zodia Gemeni s-a născut să se bucure de plăcerile vieţii. Îşi doreşte întotdeauna să trăiască pe picior mare aşa că dacă va fura bărbatul alteia,sigur o va face pentru unul extrem de bogat. Penntru ea,miza e extrem de importantă,altfel îşi pierde interesul. Are mereu argument pentru orice şi nu se simte vinovată dacă intervine într-o relaţie. Altfel spus,îi cam lipseşte conştiinţa.

Scorpion

Nativa Scorpion este o femeie a extremelor,când e prea bună,când e prea rea. Atunci când un bărbat îi cade cu tronc,va face orice să îl cucerească. Este o fire posesivă aşa că nu se sfieşte să şi şantajeze,dacă e nevoie. De asemenea,dacă persoana implicată deja într-o relaţie îi promite totul,dar nu se ţine de cuvânt,ea devine extrem de răzbunătoare şi strică totul în cale.

Citeşte şi Tu ştii ce cristal ţi se potriveşte în funcţie de zodie?

Săgetător

Extrem de senzuală şi fermecătoare,nativa din zodia Săgetător preţuieşte independenţa şi aventura. Îi place să rişte în orice circumstanţă. Deşi se îndrăgosteşte rar,atunci când o face,pune suflet şi se implică,chiar şi în relaţia altor persoane. Ar fi în stare să îi facă ochi dulci iubitului prietenei sale,chiar de faţă cu ea. Sigură pe sine,îi place să concureze cu celelalte femei şi vrea să demonstreze că poate avea pe oricine,la degetul mic.

Peşti

Misterioasă şi aparent timidă,nativa Peşti ştie cum să se facă plăcută de oricine. Apelează la inocenţa ei pentru a înduioşa bărbaţii. Nu se opune trădării,însă pentru ea este important cum reacţionează partenerul. Dacă vede că un bărbat însuratîi face avansuri şi devine insistent,intră şi ea în joc,dar dacă bărbatul pe care a pus ochii nu îi arată nimic,atunci preferă să renunţe şi să treacă la altă “victimă”.

Citeşte şi Top 5 zodii de bărbaţi de care să te fereşti

Sursă foto mallofstyle.com