Berbec

Eşti o fire nerăbdătoare şi abia aştepţi să te înfrupţi din toate delicatesele pe care familia şi le-a pregătit. Fii foarte atent la dulciuri căci s-ar putea să te îngraşi în câteva zile cât pentru o lună. Cu siguranţă nu vei rezista tentaţiei de a gusta înainte cozonacul scos din cuptor sau pasca cu ciocolată,dar moderaţia e cheia în toate.

Gemeni

Dacă nu este mâncare pe masă,te enervezi rău! Apropiaţii tăi ştiu acest lucru aşa că încearcă din timp să îţi facă pe plac cu tot felul de delicii culinare. Deşi e posibil să mai fi slăbit în ultima perioadă,din cauza unor probleme de sănătate,dacă mănânci necontrolat de Paşte s-ar putea să te îngraşi în câteva zile cât alţii într-un an. Nu face exces şi încearcă să guşti câte puţin din toate pentru a-ţi potoli pofta.

Leu

Eşti un gurmand adevărat şi îţi place să mănânci,mai ales de sărbători. Nu eşti o persoană pretenţioasă la mâncare şi îţi plac cam toate. Din cauza asta eşti şi mai plinuţă... Trebuie să fii atentă la preparatele cu multe grăsimi,care îţi pot da peste cap organismul.

Citeşte şi 5 zodii care vor avea ghinion de Paşte

Scorpion

Îţi place mâncarea la fel de mult cum îţi place viaţa. Ţi-ai pregătit lista cu meniul de Paşte din timp,ai fost şi la cumpărături şi acum te apuci de gătit pentru tine şi familia ta. Ar fi bine să fii temperată în alegerile pe care le faci pentru masa pascală,căci s-ar putea să te trezeşti direct la spital. Ori tu,ori cineva drag ţie.

Săgetător

Nicăieri nu e mai bună mâncarea ca acasă. Abia aştepţi să te întorci în sânul familiei,acolo unde ştii că mama şi bunica îţi vor pregăti cele mai bune şi gustoase preparate de Paşte. Îţi place să simţi fiecare aromă,să te bucuri de mâncare,dar nu neglijezi nici băutura. Dacă exagerezi cu alcoolul,s-ar putea să ai parte de câteva kilograme nedorite,care nu ar arăta frumos pe corpul tău atletic. Nu mai vorbim de durerile de cap,care îţi pot strica sărbătorile.

Citeşte şi Cât eşti de geloasă în funcţie de zodie

 

Sursa foto confusedsandals.com