1. Bunătatea

Oricât de demodat ar putea suna,bunătatea este o bijuterie rară în zilele noastre,aşa că nu subestima niciodată această trăsătură a sufletului tău. Nu numai că o persoană cu un suflet frumos va însenina zilele celor din jur,dar oamenii se vor simţi foarte confortabil să se deschidă în faţa ta,căci vor fi atraşi de ceea ce transmiţi şi de faptul că îi accepţi aşa cum sunt.

2. Atitudinea pozitivă şi simţul umorului

Dacă iubeşti să râzi şi să te bucuri de orice aspect al vieţii,indiferent de lucrurile prin care treci,devii un magnet pentru cei din jur,aşa că să nu fii surprinsă dacă vei observa că oamenii se vor strânge în jurul tău. Bărbaţii adoră femeile care sunt mereu cu zâmbetul pe buze!

3. Pasiunea şi scopul în viaţă

Dacă ai un scop după care te ghidezi,îi vei inspira şi pe ceilalţi să îşi asculte inima şi să îşi urmeze visurile. A cunoaşte ceea ce vrei să faci şi a acţiona zilnic în această direcţie arată că ai ajuns la un nivel în care eşti asumată şi te cunoşti foarte bine.

4. Încrederea personală

Încredereaeste mult mai importantă decât orice chip frumos sau haine bine alese,căci ea va atrage de fiecare dată sexul opus şi oamenii,în general,datorită atitudinii deschise pe care o ai. E minunat să îţi permiţi să te manifeşti liber,într-o manieră unică,creativă şi să te simţi bine în pielea ta,fără a te teme de ceea ce ar putea gândi sau spune cei din jurul tău.

5. Senzualitatea

Această trăsătură nu se referă la cât de multă piele laşi să se vadă sau la mersul cu mişcări unduite,ci mai degrabă la ceea ce transmiţi prin atitudine. Feminitatea,felul în care vorbeşti şi te comporţi sunt cele care te fac de fapt să emani senzualitate prin toţi porii.

Citeşte şi:Corsetul-Feminitate din istorie până în prezent

6. Maturitatea emoţională

Dacă eşti genul de femeie care poate recunoaşte şi asuma că a greşit,dar care totodată îşi poate susţine punctul de vedere atunci când are dreptate,eşti o comoară la casa omului. Calitatea aceasta este cea care separă fetele de femei. Chiar dacă oamenii sunt obişnuiţi să te vadă puternică şi încrezătoare mereu,a-ţi arăta latura vulnerabilă este un act de curaj.

Citeşte şi:5 sfaturi ca să-ţi recâştigi încrederea de sine