Există o listă cu câteva citate motivaţionale, pe care ar trebui să le citim de fiecare dată când nu se simţim bine. Iată care sunt:

1. ”Norocul este o parte din plan.” Branch Rickey

Acest citat ne spune că lucrurile nu se întâmplă fără un motiv. Tot ce trebuie să facem este să depunem puţin efort ca lucrurile să meargă aşa cum ne dorim. Cu puţin efort, vom reuşi să ne planificăm norocul.

2. ”Nu îţi calcula acţiunile, începe doar să le numeri atunci când încep să doară. Atunci începem să le numără, pentru că în acel moment contează cu adevărat, asta te face să fii un campion.” Muhammad Ali

 Victoria este obţinută cu adevărat numai când sunt depuse cele mai multe eforturi, iar ea trebuie sărbătorită cu toţi cei care au participat la obţinerea ei.

3. ”Ieri este istorie. Mâine este un mister, astăzi este un dar de la Dumnezeu, de aceea se numeşte prezent.” Joan Rivers

Acest citat mai are nevoie de explicaţii?

4. ”Cel care pune o întrebare este considerat un nebun timp de cinci minute. Cel care nu întreabă rămâne un nebum pentru totdeauna.” Confucius

Dacă nu punem întrbări, atunci nu vom afla răspunsul. În schimb, nu trebuie să te temi să întrebi, deoarece oamenii îţi vor aprecia curiozitatea.

5. ”Singurul mod de a fi pe deplin mulţumit este să faci ceea ce consideri tu că sunt fapte măreţe. Iar singurul mod prin care poţi să faci lucruri măreţe este prin iubirea faţă de ceea ce faci. Dacă încă nu ţi-ai descoperit pasiunea, continuă să cauţi. Nu te complace şi nu îţi pierde speranţă!”

Secretul realizării lucrurilor minunate este să iubeşti ceea ce faci. Tot ce trebuie să faci este să continui să urmezi paşii care te pot apropia de cariera pe care ţi-o doreşti.

6. Pot rezuma în trei cuvinte tot ce am învăţat despre viaţă: merge mai departe!” Robert Frost

Indiferent de ce ţi se întâmplă, bun sau rău, trebuie să te bucuri de faptul că viaţa merge mai departe.

Credit foto: www.friendskorner.com