O aventură de o noapte te-ar putea dezamăgi

Este mult mai probabil să ajungi la orgasm atunci când faci sex cu cineva special,care te face să vibrezi,decât atunci când ai o aventură de o noapte. Sigur că relaţiile noi te pot face să te simţi în al nouălea cer,ceea ce nu se traduce automat prin excitare. Asta se datorează faptului că în faţa unui necunoscut îţi va fi mai greu să îţi deschizi sufletul. Cu un partener stabil eşti mult mai relaxată şi mai dispusă să discuţi despre ce îţi face place.

Şedinţele de yoga pot face minuni în pat

Potrivit unui studiu,nivelul de excitare este mult mai crescut la femeile care fac yoga de mai multe ori pe săptămână,timp de peste trei luni. Explicaţia este simplă. Exerciţiile de bază întăresc muşchii abdominali şi încălzesc zona pelvisului,îmbunătăţindu-ţi capacitatea de a ajunge la orgasm.

Nu există niciun punct G

Un studiu din 2014 a demontat ceea ce experţii susţin de ani de zile:existenţa punctului G. Pentru majoritatea femeilor epicentrul orgasmului este clitorisul,şi nu vaginul.

Nu te exciţi? De vină este creierul tău!

"Pentru femei, sexul începe în cap",spune Kecia Gaither,ob-ginecolog la Montefiore Medical Center din New York City. Se pare că de multe ori femeile au şanse mai mari să atingă culmile plăcerii într-o maşină,decât în propriul dormitor,iar asta se întâmplă deoarece creierul este păcălit,eliminându-se asocierea cu stresul creat de gândurile negre din dormitor. Plus că o maşină are un iz mult mai erotic,iar sexul în automobil este încă tabu.

Dacă te prefaci că eşti excitată,ai şanse mai mari să ajungi la orgasm

Cercetările arată că femeile heterosexuale care pretind în mod repetat că ajung la orgasm cu partenerul lor,fac ca sexul să fie din ce în ce mai plăcut. A mima excitarea este necinstit,e adevărat,dar asta poate păcăli creierul.

Ochii au un rol important în reuşita unei nopţi de amor

Ochii transmit un semnal esenţial iubitului tău. Pe măsură ce te exciţi,pupilele se dilată şi rămân aşa până după ce ai atins orgasmul. Acest lucru poate spune subtil partenerului că eşti atrasă de el şi te face şi pe tine mai atractivă.