Laşi mereu de la tine.Asta e o greşeală pe care multe femei sunt tentate să o facă. De dragul soţului,renunţă la ceea ce le face lor plăcere. Preferă să fie un simplu accesoriu al soţului,în loc să formeze o echipă cu partenerul şi dă discute de pe poziţii egale. De cele mai multe ori,se întâmplă aşa în situaţiile când femeia este dependentă de veniturile soţului,sau când e nesigură pe sentimentele acestuia şi îşi simte statutul permanent ameninţat.

Soluţii:Comunică,nu te teme să-ţi exprimi sentimentele reale. Pe un ton cât mai blând şi cât mai împăciuitor,lasă-ţi partenerul să îneţeleagă ce lucruri nu îţi sunt pe plac,şi încercaţi să găsiţi rezolvări împreună.

 

Foloseşti un ton nepotrivit. Tonul face muzica,spune o vorbă îneţeleaptă. Indiferent cine vorbeşte,tu sau el,spuneţi ce aveţi de spus pe un ton cât mai purificat de elemente negative.

Soluţii:Respectă-ţi partenerul,şi cere,la rândul tău,respect. O atitudine pozitivă de ambe părţi va aduce soluţii paşnice.

 

Nu consideri sexul o prioritate. Fie pentru că sunt foarte obosite,fie din alte motive,multe femei resping de multe ori avansurile sexuale ale partenerului – ceea ce,în ochii acestuia,este o greşeală majoră. O viaţă sexuală sănătoasă este un igredient-cheie în armonia de cuplu.

Soluţii:Dorinţa sexuală se poate consolida în timp – începe prin a te simţi sexy tu însăţi.

 

Citeşte şi:

Ce afli despre el după căsătorie

La ce ajută simţul umorului în cuplu