Îţi verifici telefonul

Cu siguranţă facebookul,messangerul,sau orice altă reţea de socializare mai poate aştepta minim o jumătate de oră. Iubitul tău trebuie să creadă că te-ai gândit doar la voi în timpul actului şi nu la cine ce ţi-a scris.

Laşi să cadă o linişte mormântală

Atunci când se aşterne o linişte completă este clar că ceva rău s-a întâmplat. Dacă îţi încleştezi degetele şi te uiţi prin el sau,din contră,îi întorci complet spatele,este un semn ce prevesteşte că ceva greşit s-a întâmplat. Încearcă să spui ceva,oricât de banal.

Adormi imediat

Indiferent cât de somn ţi-ar fi şi oricât de multe ai avea de făcut a doua zi,nu este deloc în regulă să adormi imediat după somn. Ce mesaj îi transmiţi partenerului?

Îl sufoci cu atenţia ta

Chiar dacă îţi e drag,în cazul în care în timpul zilei nu îţi manifeşti iubirea,nu poţi deodată să îl sufoci cu declaraţii şi manifestări de dragoste. Trebuie să te porţi firesc după partidă,mai ales dacă este prima noapte de amor cu el. Altfel,rişti să fii tachinată multă vreme.

Îţi cauţi imediat hainele

Tocmai ai făcut sex,nu ai omorât pe cineva. Nu e nevoie să te comporţi că şi cum ar fi ceva oribil să stai dezbrăcată în faţa lui,doar te-a văzut în toată splendoarea câteva minute mai devreme.

Fugi la duş

Nu există nicio modalitate mai uşoară de a face pe cineva să se simtă ca un vagabondmurdar,decât atunci când fugi la duş,ca şi când te-ai simţi plină de jeg. Are şi apa rolul ei,dar să nu exagerăm!