Mergeţi în parc

Bucuraţi-vă de primăvară mergând în parc. Plimbaţi-vă cu bicicleta, staţi pe malul lacului, mâncaţi îngheţată, daţi-vă cu rolele, în carusel sau în roată. Fiţi din nou copii, bucurându-vă aşa cum o făceaţi când eraţi mici.

Mergeţi la un centru spa

Relaxaţi-vă şi răsfăţaţi-vă la un centru spa. Masajul este un tratament minunat, care vă ajută să vă eliberaţi de tensiunea acumulată în timpul săptămânii. În plus, puteţi merge la piscină. Dacă vă place să înotaţi şi să staţi în apă, atunci este destinaţia perfectă pentru voi.

Mergeţi într-o drumeţie cu cortul

Nimic nu este mai frumos decât privirea unui cer înstelat, nu-i aşa? Bucuraţi-vă de frumuseţea nopţii împreună cu partenerul, ţinându-vă în braţe şi şoptindu-vă lucruri frumoase. Planifică o drumeţie, pregăteşte cortul şi plecaţi împreună într-o drumeţie de neuitat.

Mergeţi la karaoke

Nu contează dacă aveţi voce sau nu – doar strigaţi cuvintele cântecului vostru preferat. La urma urmei, melodiile sunt cele mai bune scrisori de dragoste, nu-i aşa? Pe lângă faptul că este un mod convenabil de a vă arăta afecţiunea, mergând la karaoke o să vă distraţi, râdeţi şi eliberaţi de stres. În plus, este modalitatea prin care petreceţi timp împreună.

Mergeţi la munte

Temperatura de primăvară este ideală pentru o mini-excursie la munte. Aerul curat, natural, frumuseţea peisajelor, toate au un efect pozitiv asupra voastră. O astfel de experienţă vă ajută să vă cunoaşteţi mai bine. Iar dacă amândurora vă place să petreceţi timpul în natură, cu siguranţă o să-l încânte ideea.

Mergeţi la grădina zoologică

Cât timp a trecut de când nu aţi mai fost la grădina zoologică? Probabil că mult, posibil din copilărie! Mersul la grădina zoologică din oraş este o experienţă pe care majoritatea cuplurilor ar trebui să o aibă, mai ales dacă vă plac animalele.


Credit foto: www.gearographer.com