Iată câteva dintre aceste situaţii:

Sunt bine

Ori de câte ori o femeie îi spune asta unui bărbat, de fapt, ideea este că e oricum numai bine nu. Şi cum bărbaţii nu reuşesc să înţeleagă întotdeauna mesajul ascuns dincolo de aceste cuvinte, se poate isca un conflict.

M-am îngrăşat?

De câte ori o femeie îl întreabă pe iubitul ei dacă s-a îngrăşat, acesta chiar trebuie să aibă mare grijă ce răspunde, pentru că niciun răspuns nu poate fi unul potrivit.

La ce te gândeşti?

Un bărbat se poate gândi la o mie de lucruri, la fel şi femeile. Când aceştia sunt întrebaţi la ce se gândesc nu te poţi aştepta ca răspunsul să fie unul prea sincer sau complex.

Observi ceva diferit la mine?

Bărbaţii sunt mereu în încurcătură ori de câte ori primesc această întrebare. Pentru femei chiar şi faptul că şi-au schimbat nuanţa la ruj poate fi o schimbare majoră, nu şi pentru bărbaţi. Aşa că e destul de greu să auzim ceea ce vrem când îi întrebăm dacă arătăm diferit.

Crezi că e frumoasă?

Mergeţi pe stradă şi observaţi o fată foarte frumoasă. Probabil te-ai trezit întrebându-l pe iubitul tău cum i se pare. Sinceritatea nu este privită întotdeauna cu ochi buni de către toate femeile.

Ţi se pare prea îndrăzneaţă rochia?

Chiar dacă îţi va spune adevărul, tot nu îţi va conveni, pentru că tu ştii deja cum este rochia, iar răspunsul sigur nu va fi unul care te va mulţumi, aşa că nici de această dată iubitul tău nu prea va şti ce sa-ţi răspundă.

Sursa foto: lovepanky.com