„Acest lucru mi-a amintit de tine“

Bărbaţii îndrăgostiţi nu suportă să stai prea mult departe de ei, aşa că îşi creează o hartă a nostalgiei. Mai exact, te caută în fiecare femeie care trece pe stradă, în fiecare lucru pe care îl fac, iar în mintea lor se produce o asociere. Dacă îţi repetă asta des, înseamnă că acel bărbat se gândeşte la tine mai mult decât ai fi tentată să crezi.

„Dă-mi voie să te alint“

Deşi nu le stă în caracter tuturor bărbaţilor să folosească diminutive şi diverse forme de alint, unii dintre ei ar putea face acest lucru pentru că le place ideea de joc şi îşi doresc să fie cât mai apropiaţi de persoana iubită. Mai mult, prin această modalitate îşi confirmă că doar ei pot să folosească diminutivele faţă de femeia pe care o iubesc.

„Pot să te ajut cu orice“

Dacă îţi spune asta, înseamnă că vrea ca tu să ai nevoie de el, să se simtă dorit în fiecare secundă. De la bun început, vrea să îţi arate că poţi avea încredere în el, că te poţi baza pe ajutorul său oricând, fie el cel fizic, fie el cel mental.

„Mi-e dor de tine!“

Pe lângă clasicul „te iubesc“ este poate fraza pe care ai auzit-o cel mai des, însă de multe ori, ea poate căpăta o semnificaţie aparte. Spre exemplu, dacă abia te-ai văzut cu el şi eşti în drum spre casă, iar el îţi spune că îţi lipsa mai mult ca oricând, înseamnă că vrea să îţi arate cât este de importantă prezenţa ta în viaţa lui.

„Eşti frumoasă“

În general, femeile adoră să audă complimente din partea unui bărbat, mai ales dacă acestea sunt şi din partea sufletului-pereche. Totuşi, trebuie să faci distincţia între bărbaţii care spun aceste cuvinte frumoase prea des şi mult prea repede şi bărbaţii care îşi construiesc cu grijă complimentele. Primii sunt aceia care obişnuiesc să flirteze şi să facă o femeie să se simtă bine, în timp ce bărbaţii care nu fac des complimente cred cu adevărat în ele.

„Sunt aici pentru tine“

Când un bărbat foloseşte această frază, înseamnă că vrea să îţi transmită faptul că îşi doreşte să facă parte din viaţa ta. E similară frazei în care îţi spune că vrea să te ajute, deoarece îţi dă o stare de încredere şi de siguranţă în partener. În acel moment, ai tendinţa să nu mai gândeşti la singular, ci la plural orice lucru pe care îl faci. Tocmai aceste cuvinte vă ajută să vă îmbunătăţiţi legătura şi să vă iubiţi tot mai mult. În final, dacă auzi toate aceste cuvinte de la partenerul tău de viaţă, te poţi considera o norocoasă!!

Sursă foto: www.pexels.com