Practic,atunci când ne gândim că trebuie să slăbim asociem acest proces cu ceva  greu şi plictisitor de realizat şi asta ne împiedică să trecem la acţiune. Însă,trebuie să înţelegem că asta se întâmplă doar în mintea noastră.
 
Nu e musai să suferi ca să ajungi să slăbeşti. Nu trebuie să alergi trei ore pe stadion sau să mergi la sală şi să lucrezi la aparate timp de două ore ca să ajungi să ai o siluetă de invidiat;există şi metode distractive care te vor ajuta să scapi rapid de kilogramele în plus.
 

Iată 6 metode distractive prin care poţi să slăbeşti rapid

 
1. Kangoo Jumps este una dintre cele mai distractive şi eficiente metode de a scăpa de kilogramele nepoftite. Kangoo Jumps este o tehnică distractivă de mişcare numită aşa după ghetele prevăzute cu arcuri şi benzi de întindere.
 
Folosirea acestora a dat naştere unui sport care îmbină aerobic,Tae-Bo şi jogging şi care a fost adus în România acum câţiva ani de Kinga Sebastien. Această tehnică ajută foarte mult la îmbunătăţirea respiraţiei şi la circulaţia sângelui,dar şi la reducerea celulitei.
 
În plus,cu ajutorul Kangoo Jumps se poate slăbi în jur de 7-8 kg pe lună. Însă,pentru a obţine aceste rezultate sunt necesare trei şedinţe pe săptămână şi un regim alimentar adecvat. O şedinţă de Kangoo Jumps costă între 20 şi 30 de lei.