Iată ce produse care conţine nucă de cocos trebuie incluse în dietă:

1. Gemul de nucă de cocos

Gemul de nucă de cocos este o alternativă bogată,delicioasă şi sănătoasă. Acesta are o textură netedă şi catifelată,scăzut în grăsimi şi folosesc 100 % nuci de cocos pur ca singurele ingrediente. Acest gem delicios,cu un gust dulce,este fără adaos de zahăr.

2. Apă de nucă de cocos bogată în proteine

Apa de nucă de cocos conţine proteine. Acesta este un îndulcitor pe bază de plante şi este opţiunea perfectă pentru exerciţiile de gimnastică. Oferă corpului hidratarea optimă şi repară muşchii.

3. Snacks din nucă de cocos

Bilele din nucă de cocos sunt umplute cu nuci şi seminţe pentru a ridica nivelul de energie. Sunt bogate în proteine şi sunt deliciose şi sunt ideale în urma unui regim alimentar. Acestea sunt presate la rece,ceea ce le face ideale pentru gustarea dintre mese.

  

4. Iaurtul din nucă de cocos

  

Bogat în culturi probiotice care ajută în lupta împotriva bacteriilor din organism,nuca de cocos din iaurt este scăzută în grăsimi şi carbohidraţi,pe baza de plante,ceea ce îl face o opţiune pentru mic dejun sau desert.

  

5. Chipsurile din nucă de cocos

  

Aceste chipsuri din nucă de cocos sunt ideale ca gustare pentru că oferă un impuls de energie. Umplute cu doar trei ingrediente:nucă de cocos,zahăr natural de fructe şi sare,te vor duce la gustul de nucă de cocos exotic oriunde te afli. Cipurile sunt coapte şi nu prăjite,cu doar 5 grame de zahăr per porţie.

Fără adaos de zahăr artificială şi gustul dulce poate fi transformat într-un plus delicios pentru iaurt sau cereale dimineaţa sau consumate ca o gustare,între mese.

6. Laptele din nucă de cocos

Uită de lactate. Laptele din cocos este o alternativă pentru laptele organic. Bogat în vitamina D şi B12,acest înlocuitor de lapte nu este numai lapte,ci lactoză şi soia,care  sunt o sursă de calciu şi este sărac în grăsimi.