Iată care sunt modelele de blugi pe care trebuie să le ai în dulap şi cum se poartă ei:

Blugi skinny

Blugii skinny merg perfect cu orice,oferind un aspect echilibrat. Denimul negru domneşte în codurile vestimentare business casual,indiferent de stil. Pentru că este stilul cel mai versatil,pot fi purtaţi cu uşurinţă  în timpul săptămânii,şi nu numai.  Blugii negri merg foarte bine cu  bluză albă şic şi o geantă din piele.  

Citeşte şi:Săptămâna Modei de la New York 2017:Cele mai frumoase ţinute de stradă

Blugii evazaţi

Blugii evazaţi din anii '70 sunt din nou la modă. Dacă eşti mică de înălţime,este important să ştii că trebuie să-ţi cumperi o pereche evazaţi moderat. Îi poţi purta cu topuri lungi şi sacouri cu imprimeu pentru un aspect fără griji.

Blugi largi pe picior

Acest model de blug este mai lejer decât cel skinny şi care oferă mai mult spaţiu de mişcare. Aceşti blugipot fi luaţi la pantofi cu toc,adidaşi sau ghete scurte,sau la o bluză de mătase când ieşi în oraş.

  

Blugi boyfriend

  

Dacă eşti în căutarea unui aspect lejer,alege o pereche de blugi boyfriend. Nu vei întâmpina nicio dificultate în a-i asorta cu alte articole vestimentare. Pe lângă faptul că au un aspect echilibrat,sunt preferaţi de tot mai multe femei din întreaga lume.

Citeşte şi:Jacheta din denim,articolul vestimentar de primăvară

Blugi mai sus de glezne

Acest model de blug a fost în vogă încă din anul 1960,iar tendinţa a revenit şi în zilele noastre. Dau un sentiment casual,mai ales atunci când sunt purtaţi cu un pulover sau o maletă.

Blugii colant

O persoană care se deplasează foarte mult ar trebui să ia în considerare colanţii,deoarece aceştia sunt mult mai confortabili. Alege-i pe cei care sunt dintr-o combinaţie de ţesuturi,nu doar pe cei din bumbac.

Sursă+credite foto:glamradar.com