1. Păstrează contactul vizual

Nu va fi ciudat, ai încredere în sfatul specialiştilor. Păstrarea contactului vizual este una dintre cele mai excitantemodalităţi de a aţâţa interesul partenerului.  Acest gest adânceşte conexiunea emoţională,care,la rândul ei,amplifică excitarea. Deci,încearcă să te uiţi fix în ochii partenerului  pentru cel puţin 60 de secunde,dacă nu chiar pe tot parcursul partidei.

2. Joacă "Stârneşte şi aşteaptă"

Jucaţi-vă în cel fel vreţi voi,aveţi voie să atingeţi şi să exploraţi orice zonă erogenă,dar nici unul dintre voi nu trebuie să ajungă la orgasm,până când partenerul nu îi dă voie. Între timp,cel care este pus în “aşteptare” poate fi aţâţat în fel şi chip de partener. La final,după acumularea unei mari tensiuni sexuale,pur şi simplu vor ieşi scântei. La modul bun fie spus.

3. Staţi cât mai apropiat unul de altul

Pentru un sex ultra-intim, aveţi nevoie de un spaţiu foarte restrâns,astfel încât amândoi să fiţi nevoiţi să staţi cât mai apropiat unul de celălalt.

4. Rupe rutina

Indiferent care este locul în care vă simţiţi cel mai confortabil când faceţi sex,schimbaţi-l.  Alegeţi masa din bucătărie,canapeaua din living sau chiuveta din baie ori chiar casa scării. Schimbarea de peisaj este interesantă şi de multe ori face ca partida să fie una extraordinară.

5. Încearcă ceva nou

Ia o eşarfă sau o cravată şi leagă-l la ochi sau leagă-i mâinile. Ideea este ca unul dintre simţuri,văz sau tactil,să îi fie îngrădit. Când elimini un simţ,se spune că celelalte sunt îmbunătăţite. Fiecare experienţă va fi şi mai puternică. La fel,puteţi să vă puneţi muzică diferită în căşti,în timp ce faceţi dragoste. Sigur îţi mai vin şi alte idei nebuneşti.

6. Desenează cifre pe corpul vostru

Aici ai două modalităţi. Fie îi iei degetul,îl inmoi în gură şi cu el umezit desenezi cifre pe corpul tău,fie desenezi numere pe trupul lui,cu ajutorul limbii tale. Oricare mod de explorare va fi extrem de excitantpentru voi doi. Dacă vrei să mergi mai departe,poţi să te joci singură cu mâna ta pe corpul tău,desenând cifre pe sâni,pe abdomen şi chiar pe labii. Partenerul tău va fi pe cele mai înalte culmi.