Urmează aceste sfaturi pentru pentru a obţine un aspect cât mai natural al tenului.

Exfoliază-ţi faţa

Pentru început,este important să ştii că înainte să de-a te apuca de machiaj,trebuie să ai tenul curat. Utilizează un exfoliant blând şi o cremă hidratantă fără ulei înainte de a aplica machiajul. Exfoliantul va îndepărta celulele moarte şi murdăria,iar crema va hidrata tenul.

Nu utiliza fond de ten

O faţă încărcată cu fond de ten nu este ideală pentru acest machiaj. Utilizează în schimb o cremă colorată. Aceasta va acoperi tenul şi va corecta imperfectiunilor pielii tale. Dacă crezi că o să-ţi lucească faţa pe parcursul zilei,aplică puţină pudră.

Lasă-ţi sprâncele naturale

Sprâncenele pensate perfect şi creionate sunt apreciate de multe femei. Dar pentru acest tip de machiaj,lasă-le cât mai natural. Dacă ai sprâncenele subţiri şi rare,umple golurile cu fard.  

Buze nude

Atunci când alegi o culoare de fard pentru ochi,pentru ca machiajul să fie cât mai natural,optează pentru culori nude şi subtile. De asemenea,respectă această cerinţă şi pentru buze.

Gene lungi

Genele lungi animă instantaneu faţa şi pun accent pe ochi. Treci de câteva ori cu rimelul prin gene şi încearcă să-l rulezi,atât prin partea superioară,cât şi prin partea inferioară pentru o acoperire dublă. Aminteşte-ţi să-ţi păstrezi aspectul natural şi nu le încărca prea tare.

Foloseşte fard de obraz

Prinde-ţi obrajii pentru câteva secunde cu degetele. Uită-te în oglindă şi verifică ce culoare ai în obraji. Aceasta este culoarea ta naturală pe care trebuie s-o ai în obraji. Încercă s-o obţii cu un fard cremă de obraz. Acesta are un aspect mult mai natural decât fardul pulbere şi poate fi aplicat cu vârfurile degetelor,cu ajutorul mişcărilor circulare.


Citeşte şi:

Aşa faci dintr-un machiaj de zi unul de seară!

Machiaj special,pas cu pas