Te tratează cu respect

Atunci când partenerul este îndrăgostit de tine,te va trata mereu cu respect şi va avea grijă să fie alături de tine în momentele cele mai importante. În cazul în care îi plac părerile tale,îţi spune complimentelegate de caracterul tău,celebrează realizările tale,acordă atenţie detaliilor,toate acestea dovedesc cât de importantă eşti pentru el.

Eşti mereu în mintea lui

Îţi trimite pe parcursul zilei mai multe mesaje haioase? Asta înseamnă că vrea să te facă să zâmbeşti. Atunci când devii o parte foarte prezentă în viaţa sa chiar şi când nu sunteţi împreună,înseamnă că el îşi doreşte ca relaţia să fie cât mai frumoasă.

Face compromisuri

Iubirea poate face ca un om să devină mai bun. Când partenerul începe să facă tot posibilul ca să vă întâlniţi cât mai des chiar dacă el are altceva de făcut,dovedeşte că este foarte îndrăgostit de tine şi vrea să-şi petreacă cât mai mult timp împreună.

Citeşte şi:5 fraze de evitat în cearta de cuplu!

Te îmbrăţişează în public

Unii bărbaţi ezită afişarea afecţiunii când se află în public. Dar atunci când acesta te ţine de mână anunţă cu mândrie că tu eşti partenera lui,care este şi un gest protector. Un alt gest de dragoste mai este atunci când îţi oferă îmbrăţişări.

 Vrea să aibă grijă de tine  

Fiecare bărbat vrea să aibă grijă de parteneră,iar acest lucru indică că îi pasă de tine. El vrea să facă lucurile mai bine,să te facă să zâmbeşti.

Vezi şi:5 lucruri pe care cuplurile fericite le fac în mod normal

Vrea ca familia lui să te îndrăgească

Când partenerul este gata să te prezinte oamenilor care sunt foarte importanţi pentru el înseamnă că este dornic să-i cunoşti familia şi prietenii. Acest lucru indică că are intenţii serioase. El este mândru că este cu tine şi vrea ca familia să te placă.

Alte moduri prin care îţi arată că te iubeşte sunt:

-Nu-i este frică să lupte sau să-şi ceară scuze;
-Atunci când vorbeşte despre viitor te include şi pe tine;
-Îţi spune ”te iubesc”.

Sursă:www.yourtango.com