Spirulina pentru slăbit şi sucul de orz verde - beneficii

Datorită aportului mare de nutrienţi pe care îl conţine, spirulina pentru slăbit este o soluţie eficientă,ţinând cont de faptul că o dietă bazată pe apă şi pe această algă poate să susţină buna funcţionare a organismului.

Deoarece tratamentul cu spirulinăeste foarte cunoscut în lumea întreagă,farmacist cercetător dr. Anca Pop ne va vorbi în acest articol despre cele mai importante 6 motive ca să foloseşti spirulina în curele de slăbire,în combinaţie cu extract concentrat de suc de orz verde,bogat în SOD.

De ce este bună  spirulina pentru slăbit?

 1. Reduce pofta de mâncare -Administrată cu o jumătate de oră înainte de masă,spirulina,datorită conţinutului bogat în nutrienţi,reduce pofta de mâncare,ajutând la reducerea greutăţii corporale şi la combaterea obezităţii.
   
 2. Spirulina pentru slăbit ajută funcţionarea glandei tiroide -Ţinând cont de conţinutul crescut în iod pe care îl are,spirulina contribuie la funcţionarea optimă a glandei tiroide,reglând procesele metabolice şi unele cazuri de hipofuncţie tiroidiană.
 3. Stimulează digestia-Datorită aportului mare de fibre vegetale pe care îl conţine,spirulina  stimulează digestia,creşte dinamica intestinală şi contribuie la dezvoltarea florei intestinale.

 4. Spirulina pentru slăbit reduce colesterolul şi trigliceridele-Printre beneficiile spirulineise numără şi reducerea nivelului de colesterol şi a trigliceridelor rele din sânge,îmbunătăţind,în general,sănătatea cardiovasculară datorită faptului că este o sursă rară de acid linoleic (care mai este prezent în laptele matern).
   
 5. Are efect antianemic -Pentru că spirulina este o sursă naturală de suplimentare a fierului în organism şi pentru că are în consistenţă întregul complex de vitamine B (B1,B2,B6,B8,B12),este indicată în cazul anemiilor.
   
 6. Combinată cu orzul verde, spirulina pentru slăbit neutralizează radicalii liberi de oxigence se produc în mod accelerat în curele de slăbire,prin extractul de suc de orz verde (Barley grass),bogat în Superoxid Dismutază (SOD)-enzimă ce transformă radicalii liberi de oxigen – toxici mutageni in oxigen molecular (O2) netoxic. 

Ce mai trebuie să ştii:

Dacă eşti în căutarea unei surse naturale de slăbit,bogate în nutrienţi sănătoşi,ar trebui să încerci spirulina,combinaţia unică cu extract de suc de orz verde.