Iată de ce este posibil ca soţul tău să nu mai vrea să faceţi sex.

1. Este deprimat

Foarte mulţi oameni se simt deprimaţi atunci când nu au parte de relaţii intime. Este posibil ca anterior să se fi lovit şi el de refuzuri din partea ta,ceea ce i-a cam tăiat cheful de a mai face sex. În multe cazuri,însă,el poate folosi depresia ca o scuză pentru alte motive mai reale,de care nu vrea să ştii.  Totuşi,chiar şi în această situaţie,soţul tău fi în continuare sedus,dacă ştii la ce butoane să umbli. Dacă el este deprimat din punct de vedere clinic,este o poveste complet diferită şi trebuie tratată în mod corespunzător.

2. Nu mai este atras de tine

Dacă îl aţâţi doar atunci când el este foarte ocupat sau nervos,este posibil ca,treptat,cheful lui să se diminueze. De asemenea,creşterea în greutate şi modificări esenţiale ale aspectului fizic contribuie la înrăutăţirea problemei. Multor femei le place să creadă că iubirea nu ar trebui să fie condiţionată de cât de mult cântăreşte,dar nu mereu se întâmplă aşa. Problema nu este dragostea,ci doar atracţia sexuală. Un om te poate iubi pentru totdeauna,dar dacă te îngraşi prea mult,este posibil ca întâlnirile romantice să fie tot mai rare.

3. Poate avea o aventură

Din păcate,aş trebui să fii de acord că aceasta este o posibilitate. Nu este în mod obligatoriu primul gând care să îţi treacă prin cap,dar când toate celelalte scuze eşuează,acest lucru ar trebui privit cu seriozitate. Totuşi,trebuie să te gândeşti dacă nu cumva chiar tu l-ai împins în braţele altei femei.  Dacă amanta îi oferă mai mult decât tine,nu e de mirare că soţul tău nu mai face sex cu tine.

4. Ar putea fi homosexual

Dacă este aşa,el a avut,probabil,întotdeauna dorinţe pe care nu a fost capabil să le exprime sau nu a vrut să le recunoască. Oricum ar fi,nu are nimic de-a face cu tine. Nu este vorba despre ce i-ai oferit tu sau ce ai refuzat să îi oferi. Deşi acest motiv ar putea fi real,din nou,ar trebui să fie unul dintre ultimele motivele pe care să le explorezi. Dacă alegi să deschizi subiectul gay,şi te înşeli,poţi ruina complet căsnicia.

5. Are o afecţiune nediagnosticată

Serios,nu trebuie să respingi posibilitatea că el are o problem de ordin medical.

6. Nu eşti atât de bună la pat pe cât crezi

De obicei,societatea pune o presiune mare pe performanţele sexual ale bărbaţilor,nu şi pe cele ale femeilor. Dar unii bărbaţi chiar este posibil să ceară mai mult de la soţiile lor. Un prim pas pe care îl poţi face este să fii un pic mai pasională. Este minunat că te afli în punctul în care vrei mai mult sex,dar cheia este să fie şi de bună calitate.