Cuplurile fericite stiu că relaţia reală începe atunci când luna de miere s-a sfârşit. Ele sunt conştiente că dacă nu menţin vii sentimentele,iubirea lorse poate ofili,întocmai ca o floare în grădina iubirii. Deci,ce fac acestea pentru a păstra viu fiorul dragostei?

Merg la culcare în acelaşi timp

Îţi aminteşti de începutul relaţiei tale,atunci când nu mai puteai aştepta pentru a merge la culcare şi a te cuibări în braţele partenerului tău? Cuplurile fericite rezistă tentaţiei de a merge la culcarela ore diferite. Ei se duc în pat în acelaşi timp,chiar dacă unul dintre parteneri se trezeşte mai devreme pentru a-şi termina treaba,în timp ce partenerul lui încă doarme. 

Au interese comune

După ce entuziasmul primelor întâlniri trece,te trezeşti că ai prea puţine lucruri în comun cu persoana iubită. Cuplurile pe care le invidiezi nu minimalizează importanţa activităţilor făcute împreună. În cazul în care interesele comune lipsesc cu desăvârşire,acestea le dezvoltă pe parcursul relaţiei.

Merg mereu mână în mână sau alături

În loc să stea şi să admire peisajul în linişte,sau să îşi grăbească partenerul care contemplă un obiectiv turistic,doi îndrăgostiţi fericiţi vor sta mereu unul lângă altul. Ei ştiu că e mai important să fie împreună,decât să îşi urmărească propriul interes.

Încrederea şi iertarea nu sunt simple cuvinte

Dacă şi când unul dintre ei are ceva de obiectat sau de discutat,şi în cazul în care nu ajung la un acord,aceştia nu uită de încredere şi de iertare,în loc să îşi arunce acuzaţii ore în şir,fără rezultat.

Se îmbrăţişează mereu,după ce vin de la muncă

Pielea noastra are o memorie de "atingeri plăcute" (iubire),"atingeri rele" (abuz) şi "fără atingere" (neglijare). La cei despre care vorbim predomină atingerile din prima categorie.

Îşi spun "Te iubesc" şi "Să ai o zi bună",în fiecare dimineaţă

Aceasta este o modalitate foarte bună de a începe ziua,mai ales atunci când următoarele ore se anunţă a fi extrem de obositoare. Cu siguranţă uiţi de epuizare,atunci când îţi aminteşti de zâmbetul iubitului care ţi-a spus de dimineaţă că te iubeşte.