Contactul vizual

Ochii nu pot ascunde nimic. Dacă bărbatul respectiv flirtează cu tine, cel mai sigur mod prin care-ţi poţi da seama dacă este sau nu interesat de tine este menţinerea contactului vizual. O privire sexy şi un zâmbet pot dezvplui faptul că lui îi place de tine.

Contactul fizic

Ai observat că uneori te atinge uşor, parcă fără să vrea? Ei bine, el este conştient de ceea ce face iar detaliile mici îi ajută. Chiar şi o simplă atingere poate spune multe. Trebuie doar să acorzi mai multă atenţie!

Sunat în miez de noapte

Găseşte scuze ca să te sune? Ce crezi că înseamnă asta? Probabil că încearcă să-şi facă curaj să vorbească cu tine. Un telefon dat în miezul nopţii poate indica că se gândea la tine şi că este timpul să nu se mai ascundă.

Mesaje

Citeşte mesajul primit de la el dincolo de text. Unii bărbaţi îşi arată grija prin texte. De exemplu: se asigură că ai ajuns cu bine acasă şi alte lucruri de acest fel. De asemenea, îţi poate spune că araăţi foarte bine azi sau că ţi se potriveşte culoarea rochiei.

Glume

Când un bărbat este interesat de tine, modul prin care-ţi va arăta este spunând glume şi acordând atenţie dacă tu râzi la ce spune el. Fac acest lucru, pentru că ei ştiu că fetele apreciază băieţii cu simţul umorului. Glumele sunt spuse pentru a te impresiona.

Atenţia faţă de detaliile mici

Ştiai că unii bărbaţi sunt foarte atenţi la micile detalii? Aşadar, dacă el îţi va spune că îţi stă bine cu noua tunsoare sau că machiajul îţi scoate ochii în evidenţă, are un motiv pentru care o face. Înseamnă că el observă orice schimbare la tine. Complimentele venite din partea bărbaţilor sunt întotdeauna speciale  pentru femei, chiar dacă ele nu o recunosc!
 

Credit foto: www.lovepanky.com