Poartă haine potrivite formei corpului pe care-l ai

Primul lucru pe care trebuie să-l ai în vedere este alegerea hainelorpotrivite tipului de corp. Din moment ce eleganţă înseamnă subtil,vei avea nevoie de haine care să cadă perfect pe corp,în scopul de a obţine aspectul de eleganţă. Şi dacă vrei ca hainele să te facă să arăţi mai subţire şi mai înaltă,atunci totul trebuie să fie proporţional.

Citeşte şi:Cum să porţi verdele crud,culoarea anului 2017 aleasă de Pantone!

Haine clasice dar elegante

Stilul se bazează în principal în jurul valorii de aspect clasic. Nu pune prea mult într-o ţinută. Alege în articolele vestimentare stilul clasic pentru un aspect mai puţin mohorât,dar care arată bine de ani de zile.

Alege culorile neutre la haine şi cele îndrăzneţe la accesorii

Dacă o anumită culoare sau mai multe sunt populare acest lucru nu înseamnă că sunt pentru toată lumea. Alege nuanţe mai discrete şi neutre care crează un aspect atemporal. În schimb,poţi alege culorile îndrăzneţe la accesorii.-Culorile neutre înseamnă negru,alb,denim,bleumarin,gri şi bej.

-Culorile accentuate includ nuanţele de roşu,vişiniu,albastru,auriu şi verde smarald.

-Fii atentă la anumite culori:Abţine-te de la nuanţe de verde şi galben,şi,în general,evită portocaliul,deoarece aceste nuanţe sunt predispuse la ieşirea din tendinţele modei.

Trebuie avut grijă de haine

Eleganţa înseamnă haine frumoase şi întreţinute. Dacă vrei ca haine să-şi păstreze calitatea,atunci cel mai mod mod prin care se poate face acest lucru este spălarea manuală şi aşezarea lor pe umeraş.

 Nu neglija părul  

Atunci când vrei să arăţi elegantă,trebuie să te gândeşti şi la păr. Acest aspect este foarte important,pentru că atrage atenţia. Fii cât mai naturală şi evită produsele cum sunt fixativul sau gelul.

Machiajul să fie cât mai natural

Femeile trebuie să aplice un machiaj cu culori naturale. Chiar dacă vrea să se ascundă anumite defecte,nu trebuie exagerat niciodată.

Citeşte şi:  Cei mai simpli paşi să faci dintr-un machiaj de zi unul sofisticat

Buzele sunt cele care fac excepţie,deoarece ele sunt o modalitate foarte bună de a adăuga un plus ţinutei prin introducerea de culori vii,cum este roşul clasic.

Sursă+credite foto:www.fashionstylemag.com